Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skillet Songtekst: the last night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skillet - the last night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skillet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skillet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last night .

Origineel

You come to me with your scars on your wrist. You tell me this will be the last night feeling like this. I just came to say goodbye. I didn't want you to see me cry, I'm fine. But I know it's a lie. This is the last night you'll spend alone. Look me in the eyes so I know you know. I'm everywhere you want me to be. The last night you'll spend alone. I'll wrap you in my arms and I won't let go. I'm everything. You need me to be. Your parents say everything is your fault. But they don't know you like I know you. They don't know you at all. I'm so sick of when they say. It's just a phase, you'll be o.k. you're fine. But I know it's a lie. This is the last night you'll spend alone. Look me in the eyes so I know you know. I'm everywhere you want me to be. The last night you'll spend alone. I'll wrap you in my arms and I won't let go. I'm everything. You need me to be. The night is so long when everything's wrong. If you give me a hand. I will help you hold on. Tonight. Tonight. This is the last night you'll spend alone. Look me in the eyes so I know you know. I'm everywhere you want me to be. The last night you'll spend alone. I'll wrap you in my arms and I won't let go. I'm everything. You need me to be. I won't let you say goodbye. And I'll be your reason why. The last night away from me. Away from me

 

Vertaling

Je komt naar me toe met je littekens op je pols. Je zegt me dat dit de laatste nacht is dat ik me zo voel. Ik kwam alleen om afscheid te nemen. Ik wilde niet dat je me zag huilen, ik ben in orde. Maar ik weet dat het een leugen is. Dit is de laatste nacht die je alleen doorbrengt. Kijk me in de ogen, zodat ik weet dat je het weet. Ik ben overal waar je wilt dat ik ben. De laatste nacht die je alleen doorbrengt. Ik zal je in mijn armen sluiten en niet meer loslaten. Ik ben alles. Dat heb je nodig. Je ouders zeggen dat alles jouw schuld is. Maar ze kennen je niet zoals ik je ken. Ze kennen je helemaal niet. Ik ben het zo zat als ze zeggen. Het is maar een fase, het komt wel goed. Je bent in orde. Maar ik weet dat het een leugen is. Dit is de laatste nacht die je alleen doorbrengt. Kijk me in de ogen zodat ik weet dat je het weet. Ik ben overal waar je wilt dat ik ben. De laatste nacht die je alleen doorbrengt. Ik zal je in mijn armen sluiten en niet meer loslaten. Ik ben alles. Je hebt me nodig. De nacht is zo lang als alles verkeerd is. Als je me een hand geeft. Ik zal je helpen vol te houden. Vannacht. Vannacht. Dit is de laatste nacht die je alleen doorbrengt. Kijk me in de ogen, zodat ik weet dat je het weet. Ik ben overal waar je wilt dat ik ben. De laatste nacht die je alleen doorbrengt. Ik zal je in mijn armen sluiten en niet meer loslaten. Ik ben alles. Je hebt me nodig. Ik laat je geen afscheid nemen. En ik zal de reden zijn waarom. De laatste nacht weg van mij. Weg van mij.