Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skizzy mars Songtekst: sirens

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skizzy mars - sirens ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sirens? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skizzy mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skizzy mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sirens .

Origineel

[Verse 1] Hey guys let's get lifted It's hard to get higher than the Penthouse I take her home, let her take a nap But it's the morning time so she been out Baby what's your omlette game like? Hit it out the park so she probably came twice, Tulo Cocky but trying to remain nice, you know That when someone's alright I give kudos Lately I've been depressed with the state of the game So when stating my name I proceed with that's that nigga who's next That presidential's got me feeling like Obama All goes, she calling me Daddy, absent father I would get her name, by why even bother? She knows who I am, so this is in her honor Ask me what I regret, I exhale and tell you 'Nada' She search my name on Google, got my number so she holler Dappin' Iman at the Knicks game Snipe rappers then I switch lanes Fourth quarter and it's a big game, I'm isolating homie [Chorus] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime But this is what I got, and in the meantime I'm going off [Verse 2] Caesar salads, Bluewater Grill I'm too real still Got on this groupie shit, I think I could get used to it I'm dumb enough to do this shit No other girl could stand a nigga and his foolishness Skizzy and his new assist G's on the jewelry Excess goonery Hit the club with my niggas, straight tomfoolery They ask me, "Is this cool with you?" I told them, "This is cool with me" Got some money now I'm stunting to a new degree Y-3 stars spending Y3 money Roll that cree up for me Now thats Y3 homie It's full time so we killing everything we touch Fly boys so we getting every girl we lust I'm on the cusp of greatness It's going to take some time, some work, and a lot of luck And some love cause I don't get enough And if it's not money, we not giving a fuck [Chorus] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime But this is what I got, and in the meantime I'm going off [Verse 3] 1-3-5 this is how my prime feels Will I live up to the hype? Only time tells Nouveaux riche until I die that's what I'm screaming out These are the simple things I think about Growth spurt, you could never overlook the kid Had some other plans, chose this instead Bottle service when I roll through Coming swinging like the fucking count is 0-2 [Chorus] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime But this is what I got, and in the meantime I'm going off

 

Vertaling

[Verse 1] Hey guys let's get lifted Het is moeilijk om hoger te komen dan het Penthouse I take her home, let her take a nap But it's the morning time so she been out Baby what's your omlette game like? Ik heb hem uit het park geslagen, dus ze is waarschijnlijk twee keer gekomen, Tulo. Eigenwijs maar probeer aardig te blijven, weet je. Als iemand het goed doet, geef ik kudos. De laatste tijd ben ik depressief over de staat van het spel. Dus als ik mijn naam noem ga ik verder met that's that nigga who's next Die presidentiële heeft me het gevoel gegeven dat ik Obama ben Alles gaat, ze noemt me papa, afwezige vader Ik zou haar naam vragen, maar waarom zou ik? Ze weet wie ik ben, dus dit is ter ere van haar Vraag me waar ik spijt van heb, ik adem uit en zeg je 'Nada' Ze zocht mijn naam op Google, kreeg mijn nummer dus ze schreeuwde Dappin' Iman at the Knicks game Snipe rappers then I switch lanes Fourth quarter and it's a big game, I'm isolating homie [refrein] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime Maar dit is wat ik heb, en in de tussentijd ga ik los [Verse 2] Caesar salades, Bluewater Grill I'm too real still Got on this groupie shit, I think I could get used to it Ik ben dom genoeg om deze shit te doen Geen ander meisje kan een nigga en zijn dwaasheid uitstaan Skizzy en zijn nieuwe assist G's on the jewelry Excess goonery Ga naar de club met mijn niggas, recht voor zotten Ze vroegen me, "Is dit cool voor jou?" Ik zei hen, "Dit is cool voor mij" Ik heb wat geld, nu ben ik aan het stunten tot een nieuwe graad Y-3 sterren geven Y3 geld uit Roll that cree up for me Nou dat is Y3 homie It's full time so we killing everything we touch Fly boys dus we krijgen elk meisje dat we begeren I'm on the cusp of greatness Het gaat wat tijd kosten, wat werk, en een hoop geluk En wat liefde, want ik krijg er niet genoeg En als het geen geld is, kan het ons geen reet schelen [refrein] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime Maar dit is wat ik heb, en in de tussentijd ga ik los [Verse 3] 1-3-5 dit is hoe mijn hoogtepunt voelt Zal ik de hype waarmaken? Alleen de tijd vertelt het Nouveaux riche tot ik sterf dat is wat ik uitschreeuw Dit zijn de simpele dingen waar ik aan denk Groeispurt, je kunt het kind nooit over het hoofd zien Ik had andere plannen, maar koos dit in de plaats Flesjes service als ik langskom. Coming swinging like the fucking count is 0-2 [Chorus] Cause they know me, cause they know me yeah Venue all packed, hands in the air Heads bop cause they bumping my shit And we about to go off like sirens I'm like a ball player who is in his prime With these rhymes, they claim that their flow is sublime Maar dit is wat ik heb, en in de tussentijd ga ik los