Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skizzy mars Songtekst: why can’t we work

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skizzy mars - why can’t we work ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why can’t we work? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skizzy mars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skizzy mars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why can’t we work .

Origineel

[Intro] Yeah, ha, ha Yeah, yeah, huh [Verse 1] Hard to be mad when your crib is gated I dealt with jealousy and I felt hatred When you get money, you get over-hated So I try to make more just to aggravate 'em [Pre-Chorus] And you drink, and you smoke And I wait and I hope That you'll stay for the night But you're leaving And you tell me you want me You kiss me, you love me But you can't give me a reason [Chorus] Why can't we work? Why can't we work? Why can't we work, baby? Why can't this work? Why can't this work? You know it can [Verse 2] You quick to give up 'cause you lack patience Don't overthink, give us a chance to make it This love thing hard, got you frustrated But when you know it's real, you don't mind waiting [Pre-Chorus] And you drink, and you smoke And I wait and I hope That you'll stay for the night But you're leaving And you tell me you want me You kiss me, you love me But you can't give me a reason [Bridge] Just give it a chance Give it a chance It's only a chance Won't you give it a chance Just give it a chance It's only a chance [Chorus] Why can't we work? Why can't we work? Why can't we work, baby? Why can't this work? Why can't this work? You know it can Why can't we work? Why can't we work? Why can't we work, baby? Why can't this work? Why can't this work? You know it can [Verse 3] It's hard to open up when you still hurting You tried to fall in love but it wasn't working Compare me to your ex, I'm a better version You know that I'm the one, you can stop searching [Pre-Chorus] And you drink, and you smoke And I wait and I hope That you'll stay for the night But you're leaving And you tell me you want me You kiss me, you love me But you can't give me a reason [Bridge] Just give it a chance Give it a chance It's only a chance Won't you give it a chance Just give it a chance It's only a chance [Chorus] Why can't we work? Why can't we work? Why can't we work, baby? Why can't this work? Why can't this work? You know it can Why can't we work? Why can't we work? Why can't we work, baby? Why can't this work? Why can't this work? You know it can

 

Vertaling

[Intro] Yeah, ha, ha Yeah, yeah, huh [Verse 1] Hard to be mad when your crib is gated Ik ging om met jaloezie en ik voelde haat When you get money, you get over-hated So I try to make more just to aggravate 'em [Pre-Chorus] En je drinkt, en je rookt En ik wacht en ik hoop That you'll stay for the night Maar je gaat weg En je zegt me dat je me wilt Je kust me, je houdt van me Maar je kunt me geen reden geven [refrein] Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken, baby? Waarom kan dit niet werken? Waarom kan dit niet werken? Je weet dat het kan. [Verse 2] Je geeft het snel op omdat je geen geduld hebt Denk niet te veel na, geef ons een kans om het te maken Dit liefdesgedoe is moeilijk, het frustreert je But when you know it's real, you don't mind waiting [Pre-Chorus] And you drink, and you smoke And I wait and I hope That you'll stay for the night But you're leaving En je zegt me dat je me wilt Je kust me, je houdt van me Maar je kunt me geen reden geven [Bridge] Geef het een kans Geef het een kans Het is maar een kans Wil je het geen kans geven Geef het een kans Het is maar een kans [refrein] Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken, baby? Waarom kan dit niet werken? Waarom kan dit niet werken? Je weet dat het kan Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken? Waarom kan dit niet werken, baby? Waarom kan dit niet werken? Waarom kan dit niet werken? Je weet dat het kan. [Verse 3] It's hard to open up when you still hurting Je probeerde verliefd te worden maar het werkte niet Vergelijk me met je ex, ik ben een betere versie You know that I'm the one, you can stop searching [Pre-Chorus] And you drink, and you smoke And I wait and I hope That you'll stay for the night But you're leaving En je zegt me dat je me wilt Je kust me, je houdt van me Maar je kunt me geen reden geven [Bridge] Geef het een kans Geef het een kans Het is maar een kans Wil je het geen kans geven Geef het een kans Het is maar een kans [refrein] Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken, baby? Waarom kan dit niet werken? Waarom kan dit niet werken? Je weet dat het kan Waarom kunnen we niet werken? Waarom kunnen we niet werken? Waarom kan dit niet werken, baby? Waarom kan dit niet werken? Waarom kan dit niet werken? You know it can