Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skye Songtekst: say amen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skye - say amen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say amen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say amen .

Origineel

How do we start this How do we keep it going strong Do we know how, do we know here we belong How do we get this How do we stop it going wrong Do we know why, do we know when... Should we hold on tight, maybe Start a fight or shall we give it up and try again should we let it go, maybe Put on a show or shall we fall to our knees and say Amen Why do we want this Why do we crave it every day Will we know who will we know what we have to say Why do we feel this Why do we need find the way Will we know when, or even if we have to pay Should we hold on tight, maybe Start a fight or shall we give it up and try again Should we let it go, maybe Put on a show or shall we fall to our knees and say Amen Say Amen, say Amen Say Amen, for all your wishes Scarlet roses from your garden, cover me Say Amen See me in you shadow Before you let me be Say Amen Across you river Drown me in your water, follow me Say Amen Answer my reflection Before you let me be Say Amen To all my wonder With simple strength A simple daughter, only me Say Amen See me in your shadow Before you let me be Say Amen Across you river Drown me in your water, follow me Say Amen Before you let me be

 

Vertaling

Hoe beginnen we dit Hoe houden we het sterk? Weten we hoe, weten we dat we hier thuishoren Hoe krijgen we dit Hoe voorkomen we dat het fout gaat Weten we waarom, weten we wanneer... Moeten we volhouden, misschien Een gevecht beginnen of zullen we het opgeven en het opnieuw proberen Moeten we het laten gaan, misschien Een show opvoeren of zullen we op onze knieën vallen en Amen zeggen Waarom willen we dit Waarom verlangen we er elke dag naar Zullen we weten wie zullen we weten wat we te zeggen hebben Waarom voelen we dit Waarom moeten we de weg vinden Zullen we weten wanneer, of zelfs of we moeten betalen Moeten we vasthouden, misschien Een gevecht beginnen of zullen we het opgeven en opnieuw proberen Moeten we het laten gaan, misschien Een show opvoeren of zullen we op onze knieën vallen en Amen zeggen? Zeg Amen, zeg Amen Zeg Amen, voor al je wensen Scharlaken rozen uit uw tuin, bedek mij Zeg Amen Zie mij in Uw schaduw Voordat U mij laat zijn Zeg Amen Aan de overkant van uw rivier Drown me in your water, follow me Zeg Amen Beantwoord mijn reflectie Voordat je me laat zijn Zeg Amen Op al mijn wonderen Met eenvoudige kracht Een eenvoudige dochter, alleen ik Zeg Amen Zie mij in jouw schaduw Voordat je me laat zijn Zeg Amen Aan de overkant van jouw rivier Drown me in your water, follow me Zeg Amen Voordat je me laat zijn