Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skylar grey Songtekst: dance without you (r3hab remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skylar grey - dance without you (r3hab remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance without you (r3hab remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skylar grey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skylar grey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance without you (r3hab remix) .

Origineel

[Chorus] I wanna, I wanna, I wanna... I wanna dance without you I wanna, I wanna, I wanna... I wanna, I wanna, I wanna... I wanna dance without you For once, just let me lose myself, lose myself I wanna.... I wanna dance without you, dance without you... [Bridge] How can I make history, with your choreography? Take your hands off me Take your hands off me Before I suffocate [Chorus] I wanna dance without you (Dance without you) For once, just let me lose myself (Lose myself) I wanna dance without you (Dance without you) For once, just let me lose myself For once, let me lose myself I wanna dance without you (Dance without you) For once, just let me lose myself (Lose myself) I wanna dance without you (Dance without you) For once, just let me lose myself For once, let me lose myself I wanna dance without you, dance without you... [Bridge] How can I make history, with your choreography? Take your hands off me Take your hands off me Before I suffocate [Chorus] I wanna..

 

Vertaling

[refrein] Ik wil, ik wil, ik wil... Ik wil dansen zonder jou Ik wil, ik wil, ik wil... ik wil, ik wil, ik wil... ik wil zonder jou dansen Voor een keer, laat me mezelf verliezen, mezelf verliezen Ik wil... Ik wil dansen zonder jou, dansen zonder jou... [Bridge] Hoe kan ik geschiedenis maken, met jouw choreografie? Blijf met je handen van me af Blijf met je handen van me af Voordat ik stik [refrein] I wanna dance without you (Dansen zonder jou) Voor één keer, laat me mezelf verliezen (Verlies mezelf) I wanna dance without you (Dansen zonder jou) For once, just let me lose myself Voor één keer, laat me mezelf verliezen I wanna dance without you (Dansen zonder jou) For once, just let me lose myself (Verlies mezelf) I wanna dance without you (Dans zonder jou) For once, just let me lose myself For once, let me lose myself I wanna dance without you, dance without you... [Bridge] Hoe kan ik geschiedenis maken, met jouw choreografie? Blijf met je handen van me af Blijf met je handen van me af Voordat ik stik [Chorus] Ik wil...