Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slade Songtekst: death by paranoia pt. 2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slade - death by paranoia pt. 2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van death by paranoia pt. 2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals death by paranoia pt. 2 .

Origineel

[Refrain] Tell me something if you figure it out Do I wonder about? [Hook] Tell me something if you figure it out That I'm in the dark wandering about Tell me something if you figure it out That I'm in a room pacing up and down [Verse] Tell me something I can't figure it out Is it a mass amount of past plots I'm still thinking about? These folks steady sellotaping my mouth They think I got bars lowkey already taken me out They wanna face me with mother face in the nature now They think embracing the earth will be the fate of the greatest now My fate is an opiate with masses of great flavours now I mean I'm speaking like I'm way past the blades of grass I got Major tasks Made sure these haters laugh In the ash We have aged at last I mean I age like I'm gracing past Or do I age like I'm wrinkling fast? We need an iron man straightening that And an Iron board talking with that I'm neither fired nor quitting in that I'm the defier raw bringing it back You see my fire core burning in that You see I'm tired for scripting in that Cause you critics never listen Haters never prosper in an hour - They lose patience in a minute Because these haters yes they livid They Love to see you living in a mental prison Cage and locked but this face isn't Scared of death I bet I know that fate isn't Scared of threats I might as well prepare the steps To the end of my career Even before it premieres, yo [Refrain] Tell me something if you figure it out Do I wander about? (Am I walking in and out, yo?) [Hook] Tell me something if you figure it out That I'm in the dark wandering about Tell me something if you figure it out That I'm in a room pacing up and down [Verse 2] I got something to tell Something to share I'm getting paranoid just for something that fell Is it my pride Or my spirit - Is it something I feel? I feel: That somebody wanna K I L [where's the other L?] But I ain't losing sour Imma be taking the L [Oh, lmaoo] I could have had it all But I ain't copy, Adele Didn't get the memo - drop me a MAIL I'm BOXed in feeling crazy as hell I still feel like I got something to tell Stories and such But I wanna keep the party up Keeping y'all from worrying much Man I'm going mad Depression is tough I mean "the pressure and stuff" Got me thinking I ain't pressing enough What I got to lose? I'm drowning in much Some of these things got lost in the water Been apart of many missions where I kinda sorta Breathe less Asphyxia Please send me a Nurse, don't you take videa As my heart starts to palpitate Sweat trickling down at a higher rate Nurses tryna calm me down I'm trying to go on holiday Can't run or hide away Flashes of my life People I've lost And worries I gained Me and death playing at a higher state of mind russian roulette is insane And I was ready to depart to the earth where I start But I was paranoid Cause I'm walking in the dark with "the pressure" (depression) But I was paranoid? - (Am I walking in and out, yo?) [Hook] Tell me something if you figure it out That I'm in the dark wandering about Tell me something if you figure it out That I'm - (Walking with depression)

 

Vertaling

[Refrein] Vertel me iets als je het te weten komt Vraag ik me iets af? [Hook] Vertel me iets als je erachter komt Dat ik in het donker aan het ronddwalen ben Vertel me iets als je erachter komt Dat ik in een kamer ben, op en neer ijsberend [Verse] Vertel me iets waar ik niet achter kom Is het een massa van het verleden percelen ik ben nog steeds denken over? Deze mensen blijven mijn mond afplakken They think I got bars lowkey already taken me out Ze willen me nu met m'n gezicht in de natuur zien Ze denken dat de aarde omarmen nu het lot van de grootste zal zijn Mijn lot is een opiaat met massa's geweldige smaken nu Ik bedoel dat ik spreek alsof ik ver voorbij de grassprieten ben Ik heb grote taken Zorg ervoor dat deze haters lachen In de as zijn we eindelijk ouder geworden Ik bedoel dat ik ouder word alsof ik voorbij ben Of word ik ouder alsof ik snel rimpels krijg? We hebben een ijzeren man nodig die dat recht zet En een ijzeren raad die met dat praat Ik ben niet ontslagen en ik stop er niet mee Ik ben de ruwe uitdager die het terugbrengt Je ziet mijn vuurkern branden in dat Je ziet dat ik moe ben van het schrijven Omdat jullie critici nooit luisteren Haters bloeien nooit in een uur - Ze verliezen hun geduld in een minuut Omdat deze haters ja, ze zijn razend Ze zien je graag leven in een mentale gevangenis In een kooi en opgesloten, maar dit gezicht is dat niet Bang voor de dood Ik wed dat ik weet dat het lot niet Bang voor bedreigingen Ik kan net zo goed de stappen voorbereiden naar het einde van mijn carrière Nog voor het in première gaat, yo [Refrein] Vertel me iets als je erachter komt Dwaal ik rond? (Loop ik in en uit, yo?) [Hook] Vertel me iets als je erachter komt Dat ik in het donker aan het ronddwalen ben Vertel me iets als je erachter komt That I'm in a room pacing up and down [Verse 2] I got something to tell Something to share Ik word paranoïde alleen voor iets dat viel Is het mijn trots Or my spirit - Is het iets dat ik voel? Ik voel het: Dat iemand wil K.I.L. [waar is de andere L?] But I ain't losing sour Ik neem de L [Oh, lmaoo] I could have had it all But I ain't copy, Adele Didn't get the memo - drop me a MAIL I'm BOXed in feeling crazy as hell Ik heb nog steeds het gevoel dat ik iets te vertellen heb Verhalen en zo But I wanna keep the party up Ik wil niet dat jullie je veel zorgen maken Man, ik word gek Depressie is zwaar. Ik bedoel... "De druk en zo" Ik denk dat ik niet genoeg druk uitoefen Wat heb ik te verliezen? Ik verdrink in veel Sommige van deze dingen zijn verloren gegaan in het water. Ik ben onderdeel geweest van vele missies waar ik een soort van... Minder ademen. Asphyxia Stuur me alsjeblieft een Verpleegster, neem geen video op. Als mijn hart begint te bonzen Zweet druppelt naar beneden in een hoger tempo Verpleegsters proberen me te kalmeren. Ik probeer op vakantie te gaan Ik kan niet weglopen of me verstoppen Flitsen van mijn leven Mensen die ik heb verloren En zorgen die ik heb gekregen Ik en de dood spelen in een hogere staat van geest russische roulette is krankzinnig En ik was klaar om te vertrekken naar de aarde waar ik begin Maar ik was paranoïde Want ik loop in het donker met "de druk" (depressie) Maar ik was paranoïde? - (Loop ik in en uit, yo?) [Hook] Vertel me iets als je erachter komt Dat ik in het donker aan het ronddwalen ben Vertel me iets als je erachter komt That I'm - (Wandelen met depressie)