Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slade Songtekst: don't blame me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slade - don't blame me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't blame me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't blame me .

Origineel

I Gotta heart and a soul. I gotta mind of my own. And my spine ain't weak. I gotta lazy streak. Lately I said I've bin a winner. Ladies all cook my dinner. I'm set free I said don't blame me. So don't blame me. We saved silver and gold. To show how many we sold. They look good when they shine. My mamma polishes mine. I remember the time we hadn't a penny. I thought we'd never have any. I'm set free so don't blame me. No don't blame me. I gotta heart and a soul. I gotta mind of my own. And my spine ain't weak. I gotta lazy streak. Lately I said I've bin a winner. Ladies all cook my dinner. I'm set free I said don't blame me. So don't blame me. I remember the time we hadn't a penny. I thought we'd never have any. I'm set free so don't blame me. No don't blame me. I remember the time we hadn't a penny. I thought we'd never have any. I'm set free so don't blame me. No don't blame me. I said don't blame me

 

Vertaling

Ik heb een hart en een ziel. Ik heb mijn eigen verstand. En mijn ruggengraat is niet zwak. Ik heb een luie streak. De laatste tijd zei ik dat ik een winnaar ben. Dames koken allemaal mijn eten. Ik ben vrij, ik zei geef mij niet de schuld. Dus geef mij niet de schuld. We hebben zilver en goud gespaard. Om te laten zien hoeveel we er verkochten. Ze zien er goed uit als ze glimmen. Mijn moeder poetst de mijne. Ik herinner me de tijd dat we geen cent hadden. Ik dacht dat we die nooit zouden hebben. Ik ben vrij, dus geef mij niet de schuld. Nee, geef mij niet de schuld. Ik heb een hart en een ziel. Ik heb mijn eigen verstand. En mijn ruggengraat is niet zwak. Ik heb een lui trekje. De laatste tijd zei ik dat ik een winnaar ben. Dames koken mijn eten. Ik ben vrij, ik zei geef mij niet de schuld. Dus geef mij niet de schuld. Ik herinner me de tijd dat we geen cent hadden. Ik dacht dat we die nooit zouden hebben. Ik ben vrij, dus geef mij niet de schuld. Nee, geef mij niet de schuld. Ik herinner me de tijd dat we geen cent hadden. Ik dacht dat we die nooit zouden hebben. Ik ben vrij, dus geef mij niet de schuld. Nee, geef mij niet de schuld. Ik zei, geef mij niet de schuld.