Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slade Songtekst: don’t blame me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slade - don’t blame me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t blame me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t blame me .

Origineel

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! I got a heart and a soul, I gotta mind of my own And my spine ain't weak, I gotta lazy streak Lately, I said I been a winner, ladies they all cook my dinner I'm set free, I said don't blame me, so don't blame me We save silver and gold, to show how many we sold They look good when they shine, my mama polishes mine, yeah I remember a time when we hadn't a penny I thought we'd never have any I'm set free, I said a don't blame me, I said a don't blame me I said a don't blame me, I said a don't blame me I got a heart and a soul, I gotta mind of my own And my spine ain't weak, I gotta lazy streak Lately, I said I been a winner, ladies they all cook my dinner I'm set free, I said don't blame me, so don't blame me I remember a time when we hadn't a penny I thought we'd never have any I'm set free, I said a don't blame me, I said a don't blame me Lately, I said I been a winner, ladies they all cook my dinner I'm set free, I said don't blame me

 

Vertaling

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ik heb een hart en een ziel, ik heb een eigen wil En mijn ruggengraat is niet zwak, ik heb een luie streak De laatste tijd, zei ik, ben ik een winnaar, dames ze koken allemaal mijn eten I'm set free, I said don't blame me, so don't blame me We sparen zilver en goud, om te laten zien hoeveel we er verkochten Ze zien er goed uit als ze glimmen, mijn moeder poetst de mijne, ja Ik herinner me een tijd dat we geen cent hadden. Ik dacht dat we er nooit een zouden hebben Ik ben vrij, ik zei neem het me niet kwalijk, ik zei neem het me niet kwalijk Ik zei: neem het me niet kwalijk, ik zei: neem het me niet kwalijk I got a heart and a soul, I gotta mind of my own And my spine ain't weak, I gotta lazy streak De laatste tijd, zei ik, ben ik een winnaar, dames ze koken allemaal mijn eten I'm set free, I said don't blame me, so don't blame me I remember a time when we had't a penny Ik dacht dat we er nooit een zouden hebben I'm set free, I said don't blame me, I said a don't blame me Lately, I said I been a winner, ladies they all cook my dinner I'm set free, I said don't blame me