Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slade Songtekst: look wot you dun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slade - look wot you dun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look wot you dun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look wot you dun .

Origineel

I know just exactly where to be You know what my freedom means to me What it means, what it means to me Just exactly what my freedom means to me I say I know just what I want to be You say what's it all supposed to mean What's it mean, but we don't agree Just exactly what's it all supposed to mean Hey hey hey hey what you doin' to me Hey hey hey look wot you dun (twice) I know what your mind is going through You know my mind is going through it too Through it too, going through it too And you know my mind is going through it too Hey hey hey hey what you doin' to me Hey hey hey look wot you dun (twice) Hey hey hey look woy you dun (repeat till fade)

 

Vertaling

Ik weet precies waar ik moet zijn Je weet wat mijn vrijheid voor me betekent Wat het betekent, wat het voor mij betekent Precies wat mijn vrijheid voor me betekent Ik zeg dat ik precies weet wat ik wil zijn Jij zegt wat het allemaal moet betekenen Wat betekent het, maar we zijn het niet eens Precies wat het allemaal zou moeten betekenen Hey hey hey hey wat doe je me aan Hey hey hey kijk wat je doet (twee keer) I know what your mind is going through You know my mind is going through it too Ik ga er ook doorheen, ik ga er ook doorheen En je weet dat mijn geest er ook doorheen gaat Hey hey hey hey wat doe je me aan Hey hey hey hey look wot you dun (twee keer) Hey hey hey look woy you dun (herhaal tot fade)