Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slade Songtekst: take a heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slade - take a heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take a heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take a heart .

Origineel

First you take a heart, then you break her heart. But before you do, you make it fall for you. Then you give it back, ahh you shouldn't do that. Seen you walk that floor just a-thinking of you. You seen me walk that floor baby, right out of my school. Somebody help me please, tell me what to do. Just send an S.O.S., my heart's in distress. Won't somebody please take her place. Well I found her there, searching everywhere. Break. Watch you breaking my heart baby. First you take a heart, then you break her heart. But before you do, you make it fall for you. Then you give it back, ahh you shouldn't do that. Seen you walk that floor just a-thinking of you. You seen me walk that floor baby, right out of my school. Somebody help me please, tell me what to do. Send me an S.O.S., my heart's in distress. Won't somebody please take her place. Well I found her there, searching everywhere. Oh you shouldn't do that (oh you shouldn't do that). Oh you shouldn't do that (oh you shouldn't do that). Oh you shouldn't do that baby (oh you shouldn't do that). Oh you shouldn't do that. You know you broke my heart, you made me fall for you. You know you shouldn't do that. You know you shouldn't do that

 

Vertaling

Eerst neem je een hart, dan breek je haar hart. Maar voordat je dat doet, laat je het voor je vallen. Dan geef je het terug, dat moet je niet doen. Ik heb je over de vloer zien lopen, terwijl ik aan je dacht. Je hebt me over de vloer zien lopen, baby, recht uit mijn school. Iemand help me alsjeblieft, vertel me wat ik moet doen. Stuur gewoon een S.O.S., mijn hart is in nood. Wil iemand alsjeblieft haar plaats innemen. Nou ik heb haar daar gevonden, overal gezocht. Breek. Kijk hoe je mijn hart breekt, baby. Eerst neem je een hart, dan breek je haar hart. Maar voordat je dat doet, laat je het voor je vallen. Dan geef je het terug, ahh dat zou je niet moeten doen. Ik heb je over de vloer zien lopen, terwijl ik aan je dacht. Je hebt me over de vloer zien lopen, baby, recht uit mijn school. Iemand help me alsjeblieft, vertel me wat ik moet doen. Stuur me een S.O.S., mijn hart is in nood. Wil iemand alsjeblieft haar plaats innemen. Nou ik heb haar daar gevonden, overal gezocht. Oh dat moet je niet doen (oh dat moet je niet doen). Oh dat moet je niet doen (oh dat moet je niet doen). Oh dat moet je niet doen baby (oh dat moet je niet doen). Oh dat zou je niet moeten doen. Je weet dat je mijn hart brak, je liet me voor je vallen. Je weet dat je dat niet moet doen. Je weet dat je dat niet moet doen