Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slash Songtekst: stone blind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slash - stone blind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stone blind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stone blind .

Origineel

Stone blind, in the dark Vision of beauty with an ugly heart Stone blind To everything about her oh yeah She pulled the wool over my eyes But the last nail in my coffin robbed me blind It's the truth I can't deny Oh it feeds off good intentions As you beg for second sights She's got me, stone blind In the dark Vision of beauty with an ugly heart Stone blind To everything about her yeah She always comes on way too strong oh And the world fills up with fire when she's gone yeah My double talking debutante In a hustle she will own you Until she gets all that she wants She's got me Stone blind In the dark Vision of beauty with an ugly heart Stone blind To everything about her Oh She's such a wicked thing And though I've seen it all before I'm in the dark again The woman's got away She got me stone blind In the dark Vision of beauty with an ugly heart Stone blind To everything about her About her She's got me Stone blind In the dark Vision of beauty with an ugly heart Stone blind To everything about her (Stone blind) She pulled the wool over my eyes (stone blind) She shot me down and robbed me blind (stone blind) And now I'm begging her for second sights, oh She's got me stone blind

 

Vertaling

Steenblind, in het donker Visioen van schoonheid met een lelijk hart Stenen blind Voor alles aan haar oh ja Ze trok de wol over mijn ogen Maar de laatste spijker in mijn doodskist maakte me blind Het is de waarheid die ik niet kan ontkennen Oh het voedt zich met goede bedoelingen Terwijl je smeekt om een tweede blik Ze heeft me, steen blind In het donker Visie van schoonheid met een lelijk hart Stenen blind Voor alles aan haar yeah She always comes on way too strong oh And the world fill up with fire when she's gone yeah Mijn dubbel pratende debutante In een opwelling zal ze je bezitten Until she gets all that she wants Ze heeft me Stenen blind In het donker Visioen van schoonheid met een lelijk hart Stenen blind Voor alles aan haar Oh Ze is zo'n boosaardig ding En hoewel ik het allemaal al eerder heb gezien zit ik weer in het donker The woman's got away Ze heeft me steenblind gemaakt In het donker Visioen van schoonheid met een lelijk hart Stenen blind Voor alles aan haar Over haar She's got me Stenen blind In het donker Visioen van schoonheid met een lelijk hart Stone blind To everything about her (Stenen blind) Ze trok de wol over mijn ogen (steen blind) Ze schoot me neer en beroofde me blind (stone blind) En nu smeek ik haar om een tweede blik, oh She's got me stone blind