Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slash Songtekst: the alien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slash - the alien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the alien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the alien .

Origineel

Just what the hell has happened here Smelling smoke Must be burning up the atmosphere Am I lost, have I found the right place to be Better run, better clear, better be outta my way I'm comin' down and I'm hot Yeah I'm hot like the sun, man I'm not of this earth Yeah I'm somethin' to see I slowly touch down on the planet I'm the alien Could be some trouble up ahead Just got in today, landed in the USA Hitched a ride on a rocket from the Milky Way Just got in today, don't know if I want to stay Think I'm gonna shoot back home Like a cosmic ray, oh yeah, oh yeah They'll never take me alive They'll never take me alive Now they're making me a cover boy Standing in the aisles in the supermarket tabloids Check it out, checking in With inquiring minds need to know everything Like how did I get here Where will I go Is he red, is he white or a six foot negro Afrodite The CIA has got a file on everything I've done Take me to my friends in Hanger 51 Just got in today, landed in the USA Hitched a ride on a rocket from the Milky Way Just got in to town, want to take a look around Just arrived but I don't think I want to stay, oh no, oh no They'll never take me alive They'll never take me alive I don't have a phone card to call home They want to take me as a specimen Dry me out, ground me into vitamins Oh my God, maybe I am the cure My future here it doesn't look too bright to me I know today I gotta leave and be free, be free Just got in today, landed in the USA Hitched a ride on a rocket from the Milky Way Just got into town, want to take a look around I just arrived but don't think I want to stay Just got in today (just got in today) Welcome to the USA (welcome to the USA) Think I'm gonna shoot back home, like a cosmic ray They'll never take me alive, they'll never take me alive

 

Vertaling

Wat is hier in godsnaam gebeurd? Ik ruik rook. Moet de atmosfeer verbranden Ben ik verdwaald, heb ik de juiste plek gevonden? Beter rennen, beter weggaan, beter uit mijn weg Ik kom naar beneden en ik ben heet Yeah I'm hot like the sun, man I'm not of this earth Yeah I'm somethin' to see I slowly touch down on the planet I'm the alien Could be some trouble up ahead Ik ben vandaag aangekomen, geland in de VS Meegegaan op een raket vanuit de Melkweg Just got in today, don't know if I want to stay Think I'm gonna shoot back home Like a cosmic ray, oh yeah, oh yeah Ze nemen me nooit levend mee They'll never take me alive Now they're making me a cover boy Standing in the aisles in the supermarket tabloids Check it out, checking in Met onderzoekende geesten die alles willen weten Zoals hoe ben ik hier gekomen Waar ga ik heen Is hij rood, is hij blank of een twee meter lange neger Afrodite De CIA heeft een dossier over alles wat ik gedaan heb. Breng me naar mijn vrienden in Hanger 51. Net aangekomen vandaag, geland in de VS Meegegaan op een raket vanuit de Melkweg Ik ben net in de stad, ik wil even rondkijken. Net aangekomen maar ik denk niet dat ik wil blijven, oh nee, oh nee They'll never take me alive They'll never take me alive Ik heb geen telefoonkaart om naar huis te bellen Ze willen me als specimen gebruiken. Drogen me uit, vermalen me tot vitaminen Oh mijn God, misschien ben ik het geneesmiddel Mijn toekomst hier ziet er niet al te rooskleurig uit Ik weet dat ik vandaag moet vertrekken en vrij zijn, vrij zijn Just got in today, landed in the USA Ik heb een ritje gemaakt op een raket van de Melkweg. Just got into town, want to take a look around Ik ben net aangekomen, maar ik denk niet dat ik wil blijven Just got in today (net aangekomen vandaag) Welkom in de VS (welcome to the USA) Think I'm gonna shoot back home, like a cosmic ray They'll never take me alive, they'll never take me alive