Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slaughter Songtekst: dance for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slaughter - dance for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slaughter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slaughter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance for me .

Origineel

Let the good times roll, oh yeah You're gettin' out of your day job, feelin' so good 'Cause you're on your way to a rock n' roll show, dressed to kill But don't just stand there with your hands on your hips Sayin' my, my, my Come on and dance for me baby Won't ya show me a little action? Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? So ya end up out in the parking lot after the show And you're lookin' for your friends You wonder which which way did they go, man But don't just stand there with a smile on your face Sayin' why, why, why? Come on and dance for me baby Won't ya show me a little action? Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? So now you're backstage and ya want your picture in a magazine And then the band comes out of the room Sayin' what do ya mean So if ya read right between the lines Yes, this really happens all the time, yes indeed Come on and dance for me baby Won't ya show me a little action? Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? Dance for me baby

 

Vertaling

Let the good times roll, oh yeah You're gettin' out of your day job, feelin' so good 'Cause you're on your way to a rock n' roll show, dressed to kill But don't just stand there with your hands on your hips Sayin' my, my, my Kom op en dans voor mij baby Wil je me niet een beetje actie laten zien? Waarom dans je niet voor mij baby? Wil je me niet een beetje actie laten zien? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Wil je me niet wat actie laten zien? So ya end up in the parking parking after the show And you're lookin' for your friends You wonder which way did they go, man But don't just stand there with a smile on your face Sayin' why, why, why? Kom op en dans voor mij baby Wil je me niet een beetje actie laten zien? Why don't ya dance for me baby? Wil je me niet wat actie laten zien? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Wil je me niet een beetje actie laten zien? So now you're backstage and ya want your picture in a magazine And then the band comes out of the room Sayin' what do ya mean Dus als je goed tussen de regels leest Ja, dit gebeurt echt de hele tijd, ja inderdaad Kom op en dans voor mij baby Wil je me niet wat actie laten zien? Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? 'Cause if there's one thing that I want It's just another thing that you might need Why don't ya dance for me baby? Won't ya show me a little action? Dans voor mij baby