Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sleater kinney Songtekst: by the time you’re twenty five

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sleater kinney - by the time you’re twenty five ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van by the time you’re twenty five? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sleater kinney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sleater kinney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals by the time you’re twenty five .

Origineel

By the time you're 25 Bills, another job, another baby Get a boring job But yet, you're a lie Did you speak? Did you want to rhyme? No, no, no no Fame is no way to survive I forget my heart can beat In ways besides one, two repeat I can't believe it, what you want for me I am speechless at the life you chose for me By the time you're 25 Another record, another tour You must be rich, baby you're a star But yet, you're a lie Could you speak, leave us all behind Now I'm not sorry that I beat you At your own stupid game I forget my mouth can form Sounds that slide beyond locked doors I can't believe it, what you want for me I am speechless at the life you chose for me I want, I want, I want to get out Of this repetitious shout I want, I want, I want to get out Of this repetitious shout I want, I want, I want to get out You're staying, I hope that's what it's about I want, I want, I want to get out Of this repetitious shout I want, I want, I want to get out You're staying, I hope that's what it's about I want, I want, I want to get out Of this repetitious shout

 

Vertaling

Tegen de tijd dat je 25 bent Rekeningen, een andere baan, een andere baby Krijg je een saaie baan Maar toch, je bent een leugen Heb je gesproken? Wilde je rijmen? Nee, nee, nee nee Roem is geen manier om te overleven Ik vergeet dat mijn hart kan kloppen Op andere manieren dan één, twee herhalen Ik kan het niet geloven, wat je voor me wilt Ik ben sprakeloos over het leven dat je voor me koos Tegen de tijd dat je 25 bent Nog een plaat, nog een tour Je moet rijk zijn, baby je bent een ster Maar toch, je bent een leugen Kon je spreken, laat ons allemaal achter Nu heb ik er geen spijt van dat ik je heb verslagen met je eigen stomme spel Ik vergeet dat mijn mond geluiden kan vormen Geluiden die voorbij gesloten deuren glijden Ik kan het niet geloven, wat je voor me wilt Ik ben sprakeloos over het leven dat je voor me koos Ik wil, ik wil, ik wil weg Uit dit repetitieve geschreeuw Ik wil, ik wil, ik wil hier weg Uit dit repetitieve geschreeuw Ik wil, ik wil, ik wil eruit Je blijft, ik hoop dat het daar om gaat Ik wil, ik wil, ik wil hier weg Van deze repetitieve schreeuw Ik wil, ik wil, ik wil eruit Je blijft, ik hoop dat het daarom gaat Ik wil, ik wil, ik wil hier weg Van dit repetitieve geschreeuw