Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sleater kinney Songtekst: heart attack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sleater kinney - heart attack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart attack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sleater kinney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sleater kinney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart attack .

Origineel

Heart attack I wait for Hit and run Could happen any day I'm walking to your house 'Cause I really want to figure you out It's always somewhere and someone new each day As long as I'm not, I'm not Looking for me Looking for me Insomnia Popping pills It's still too tight It's never right Threw out everything I own again today Something's bound to give me a disease I still feel like nothing next to you 'Cause you wanted, you wanted Everything New Everything New, new Stress case, undone, pre-planned, no fun I'm scared, I've scared them all away High strung, let go, loss of control I'm scared, I've scared the sleep away Heart attack Hit and run

 

Vertaling

Hartaanval Ik wacht op Hit and run Kan elke dag gebeuren Ik loop naar je huis. Want ik wil je echt leren kennen Het is altijd ergens en elke dag iemand nieuw Zolang ik dat niet ben, ben ik niet Op zoek naar mij Op zoek naar mij Slapeloosheid Pillen slikken Het is nog steeds te krap Het is nooit goed Ik heb alles wat ik bezit vandaag weer weggegooid Iets moet me een ziekte bezorgen Ik voel me nog steeds als niets naast jou 'Cause you wanted, you wanted Alles Nieuw Alles Nieuw, nieuw Stressgeval, ongedaan, vooraf gepland, geen plezier Ik ben bang, ik heb ze allemaal weggejaagd gespannen, loslaten, verlies van controle Ik ben bang, ik heb de slaap weggejaagd Hartaanval Hit and run