Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sleater kinney Songtekst: night light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sleater kinney - night light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sleater kinney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sleater kinney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night light .

Origineel

Oh little light That shines for me in the dark of night Oh little sigh Sometimes I follow you all the way home I would almost have to ask you I hate to be led So give me a spark I can look for instead How do you do it This bitter and bloody world Keep it together and shine for your family How do you do it With visions of worst to come Live in the present And spin off the rays of the sun Oh little beam Splitting the fog and the dirt in between Oh simplify Like a problem you try to work out in your mind I would almost have to ask you It's clumsy when said So give me a spark I can look for instead How do you do it This bitter and bloody world Keep it together and shine for your family How do you do it With visions of worst to come Live in the present And spin off the rays of the sun

 

Vertaling

Oh klein licht Dat voor mij schijnt in het donker van de nacht Oh kleine zucht Soms volg ik je de hele weg naar huis Ik zou het je bijna moeten vragen Ik haat het om geleid te worden Dus geef me een vonk waar ik in plaats daarvan naar kan zoeken Hoe doe je het Deze bittere en bloedige wereld Hou het bij elkaar en straal voor je familie Hoe doe je dat Met visioenen van het ergste dat komen gaat Leef je in het heden En draai de stralen van de zon Oh kleine straal Splijt de mist en het vuil ertussen Oh vereenvoudig Als een probleem dat je in je hoofd probeert op te lossen Ik zou het je bijna moeten vragen Het is onhandig als het gezegd wordt Dus geef me een vonk waar ik in plaats daarvan naar kan zoeken Hoe doe je het Deze bittere en bloedige wereld Hou het bij elkaar en straal voor je familie Hoe doe je dat Met visioenen van het ergste dat komen gaat Leef je in het heden En draai de stralen van de zon