Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slipknot Songtekst: surfacing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slipknot - surfacing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surfacing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slipknot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slipknot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surfacing .

Origineel

Fuck you all!. Running out of ways to run. I can't see, I can't be. Over and over and under my skin. All this attention is Doing Me In!. Fuck it all! Fuck this world!. Fuck everything that you stand for!. Don't belong! Don't exist!. Don't give a shit!. Don't ever judge me!. Picking through the parts exposed. Taking shape, taking shag. Over and over and under my skin. All this momentum is Doing Me In!. Fuck it all! Fuck this world!. Fuck everything that you stand for!. Don't belong! Don't exist!. Don't give a shit!. Don't ever judge me!. Don't you fucking judge me!. You got all my love, livin' in your own hate. Drippin' hole man, hard step, no fate. Show you nuthin', but I ain't holdin' back. Every damn word I say is a sneak attack. When I get my hands on you. Ain't a fucking thing you can do. Get this cuz you're never gonna get me. I am the very disease you pretend to be. I am the push that makes you move

 

Vertaling

Krijg allemaal de klere! Ik heb geen manieren meer om te vluchten. Ik kan niet zien, ik kan niet zijn. Steeds weer opnieuw en onder mijn huid. Al deze aandacht doet me pijn! Fuck it all! Fuck deze wereld! Fuck alles waar je voor staat!. Ik hoor hier niet thuis! Besta niet! Kan me geen reet schelen! Veroordeel me nooit! Het uitzoeken van de blootgelegde delen. Vorm aannemend, shag aannemend. Steeds weer opnieuw en onder mijn huid. Al dit momentum is Doing Me In!. Fuck it all! Fuck deze wereld! Fuck alles waar je voor staat!. Ik hoor hier niet thuis! Besta niet! Kan me geen reet schelen! Veroordeel me nooit! Veroordeel me verdomme niet! Je hebt al mijn liefde, je leeft in je eigen haat. Een verdomd gat man, een harde stap, geen lot. Ik laat je niets zien, maar ik hou me niet in. Elk woord dat ik zeg is een verrassingsaanval. Als ik je te pakken krijg. Is er niets wat je kunt doen. Pak dit, want je zult me nooit te pakken krijgen. Ik ben de ziekte die je voorwendt te zijn. Ik ben het duwtje dat je doet bewegen