Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: slow club Songtekst: wanderer wandering

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: slow club - wanderer wandering ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wanderer wandering? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van slow club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van slow club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wanderer wandering .

Origineel

Midnight. When you get there. Just hold her to your chest. Then walk you to the beach. To watch the birds fall from their nest. I'll ask where you're going. And what you're doing. You have no answer. Because you're a wanderer wondering. You're a wanderer wandering. You're a wanderer wandering. And every second is a pounding drum. You're leaning over me to put another record on. And every other guess is just cold hard luck. Now the life is kid creole and the coconuts. Midnight when you get there. Just hold her to your chest. And tell her loves the best. For her. For you. For me. Does the world make you crazy. It made me crazy too. But I'm all out of hunger. Because I'm a wanderer wandering. I'm a wanderer wandering. I'm a wanderer. Wandering. And with a whisper you. Can have me walking on air. Feel my heart go bo-boom. For the first time in years. Now its all making sense and I don't feel so bad. Now all there left to do is for us to sing it out loud. And we will still be singing it. All the way home. Cause you will always hear the thunder. Your'e a wanderer wandering. Your'e a wanderer wandering. Your'e a wanderer. Wandering

 

Vertaling

Middernacht. Als je daar bent. Hou haar tegen je borst. Dan loop je naar het strand. Om de vogels uit hun nest te zien vallen. Ik zal vragen waar je heen gaat. En wat je gaat doen. Je hebt geen antwoord. Omdat je een zwerver bent die zich afvraagt. Je bent een zwerver die zwerft. Je bent een zwerver die zwerft. En elke seconde is een bonzende trommel. Je leunt over me heen om een nieuwe plaat op te zetten. En elke andere gok is gewoon koud hard geluk. Nu is het leven kinder creools en de kokosnoten. Middernacht als je daar bent. Hou haar gewoon tegen je borst. En zeg haar dat je van het beste houdt. Voor haar. Voor jou. Voor mij. Maakt de wereld je gek. Het maakte mij ook gek. Maar ik heb geen honger meer. Omdat ik een zwerver ben die zwerft. Ik ben een zwerver die zwerft. Ik ben een zwerver. Zwervend. En met een fluistering. Kan je me laten lopen op lucht. Voel mijn hart bo-boem gaan. Voor het eerst in jaren. Nu is het allemaal duidelijk en voel ik me niet zo slecht. Alles wat we nu nog moeten doen is het hardop zingen. En we zullen het nog steeds zingen. De hele weg naar huis. Want je zult altijd de donder horen. Je bent een zwerver die zwerft. Je bent een zwerver die zwerft. Je bent een zwerver. Zwervend