Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sly and the family stone Songtekst: wishful thinkin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sly and the family stone - wishful thinkin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wishful thinkin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sly and the family stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sly and the family stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wishful thinkin’ .

Origineel

You got that right Wishful thinking, kindly request Your high school once again But don't let it be the end of you Oh, you got that right Wishful thinking tryin' to bear the cross You can't outsmart the boss Don't let it be the end of you Oh you got that right Wishful thinking playin' with the moon Want you to realize we'll get there soon Don't let it be the end of you, you got that right Ooh, you got that right, wishful thinking, you got that right Said you got that right, wishful thinking, you got that right You got that right, wishful thinking, you got that right You got that right, wishful thinking Wishful thinking, she ain't gonna get you that right Wishful thinking, wishful thinking You're playing with the moon Relax, you'll get there soon Don't let it be the end of you or me Or you or me or you or me or you or me Wishful thinking, playing with the moon Relax, we'll be there soon Don't let it be the end of you or me Or you or me or you or me or you or me Wishful thinking, oh, you got that right You got that right, you got that right Well, if you don't know, you got that right Ooh, wishful thinking, ooh, wishful thinking Wishful thinking, wishful thinking Ha ha, that's what we're talking about here You wanna know something, you got that right You got that right, you got that right Wishful thinking, you got that right Wishful thinking, you got that right

 

Vertaling

Dat heb je goed. Wishful thinking, vriendelijk verzoek Je middelbare school nog een keer Maar laat het niet het einde van je zijn Oh, daar heb je gelijk in Wishful thinking probeert het kruis te dragen Je kunt de baas niet te slim af zijn Laat het niet het einde van je zijn Oh, daar heb je gelijk in Wishful thinking playingin' with the moon Ik wil dat je beseft dat we er snel zullen zijn Laat het niet het einde voor je zijn, daar heb je gelijk in Ooh, je hebt dat recht, wishful thinking, je hebt dat recht Ik zei dat je dat goed had, wishful thinking, je hebt dat goed Je hebt dat recht, wensdenken, je hebt dat recht Je hebt gelijk, wensdenken Wensdenken, ze zal je niet dat recht geven Wensdenken, wensdenken Je speelt met de maan Relax, je komt er wel Laat het niet het einde zijn van jou of mij Of jij of ik of jij of ik of jij of ik Hoopvol denken, spelen met de maan Rustig maar, we zijn er zo Laat het niet het einde zijn van jou of mij Of jou of mij of jou of mij of jou of mij Wishful thinking, oh, dat heb je goed Je hebt dat goed, je hebt dat goed Nou, als je het niet weet, heb je gelijk Ooh, wishful thinking, ooh, wishful thinking wishful thinking, wishful thinking Ha ha, dat is waar we het hier over hebben Je wilt iets weten, daar heb je gelijk in Je hebt dat goed, je hebt dat goed Wishful thinking, you got that right Wishful thinking, you got that right