Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: small faces Songtekst: something i want to tell you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: small faces - something i want to tell you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something i want to tell you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van small faces! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van small faces en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something i want to tell you .

Origineel

I’ve got something I want to tell you. I’ve got something I want to say. All the things that you say and do girl. Don’t you know that they’re not my way. I don’t like what you’re running after. It’s not me that you’re thinking of. You forget what we’ve found together. You forget what we’ve found is love. The light in your eyes has faded. And your voice has another tone. I have cried all my tears already. Once again I am all alone. I got something I want to tell you. I got something I want to say

 

Vertaling

Ik wil je iets vertellen. Ik heb iets wat ik wil zeggen. Al de dingen die je zegt en doet meisje. Weet je niet dat ze niet op mijn manier zijn. Ik vind het niet leuk waar je achteraan rent. Het is niet aan mij dat je denkt. Je vergeet wat we samen hebben gevonden. Je vergeet dat we liefde hebben gevonden. Het licht in je ogen is vervaagd. En je stem heeft een andere toon. Ik heb al mijn tranen al gehuild. Ik ben weer helemaal alleen. Ik heb iets dat ik je wil vertellen. Ik heb iets wat ik wil zeggen