Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: small faces Songtekst: talk to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: small faces - talk to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van small faces! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van small faces en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk to you .

Origineel

Listen, it's been three months Since I was last with you So many people tryin' to Stop me getting through The doorman he just laughed But I don't want no autograph Now you listen to me baby All I want to do Is talk to you You know I didn't stop you doing Things you wanted to do But now it's gone too far It looks like I'm losing you But I don't want sympathy But please don't turn your back on me Listen baby All I want to do Is talk to you I got to talk to you I got to try to make you see Just how very very much You mean to me Would it be too much To try and jog your memory You remember me baby I hope that I'm still Part of your history Now I don't want to share your car No no no, or stop you being a star All I want to, all I wannna do You know what I've gotta to do Got to keep on trying

 

Vertaling

Luister, het is drie maanden geleden Since I was last with you So many people tryin' to Stop me getting through De portier lachte alleen maar. But I don't want no autograph Luister naar me, schatje. Alles wat ik wil doen is met je praten. Je weet dat ik je niet heb tegengehouden dingen te doen die je wilde doen Maar nu is het te ver gegaan Het lijkt erop dat ik je verlies Maar ik wil geen medelijden Maar keer me alsjeblieft niet je rug toe Luister, schatje. Alles wat ik wil doen is met je praten Ik moet met je praten Ik moet proberen je te laten zien hoe heel erg je voor me betekent Zou het te veel zijn Om te proberen je geheugen op te frissen Je herinnert je mij nog wel, schatje. Ik hoop dat ik nog steeds deel van je geschiedenis ben Nu wil ik je auto niet delen Nee nee nee, of je stoppen een ster te zijn Alles wat ik wil, alles wat ik wil doen You know what I've got to do Got to keep on trying