Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smashing pumpkins Songtekst: you're all i've got tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smashing pumpkins - you're all i've got tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you're all i've got tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smashing pumpkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smashing pumpkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you're all i've got tonight .

Origineel

I don't care if you hurt me some more. I don't care if you even the score. You can knock me, I don't care. You can mock me, I don't care. You can rock me just about anywhere. It's alright 'cus you're all I've got tonight. You're all I've got tonight. You're all I've got tonight. I need you tonight. I don't care if you use me again. I don't care if you abuse me again. You can make me, I don't care. You can bump me, I don't care. You can love me just about anywhere. It's alright

 

Vertaling

Het kan me niet schelen of je me nog meer pijn doet. Het kan me niet schelen als je de score gelijk trekt. Je mag me slaan, het kan me niet schelen. Je kunt me bespotten, het kan me niet schelen. Je mag me overal heenstoten. Het is goed, want je bent alles wat ik heb vanavond. Je bent alles wat ik heb vanavond. Je bent alles wat ik heb vanavond. Ik heb je vanavond nodig. Het kan me niet schelen als je me weer gebruikt. Het maakt me niet uit of je me weer misbruikt. Je kunt me dwingen, het kan me niet schelen. Je kunt me stoten, het kan me niet schelen. Je kunt overal van me houden. Het is al goed.