Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smokie Songtekst: baby it's you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smokie - baby it's you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby it's you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smokie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smokie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby it's you .

Origineel

I was lost and at an end It seemed so long I really needed a friend Why should I pretend? I couldn't think I had to see That Southern Comfort comforts me I could be free But where would I be? Then you came along And you sang your song And you made my day In your special way Then I knew That baby it's you Baby it's you You know that it's you I'm thinking of Baby it's you Try my best to get along Make some friends, but something always went wrong I come on too strong Things were really getting rough Getting tired of acting like I was tough I just had enough Then you came along And you sang your song And you made my day In your special way Then I knew That baby it's you Baby it's you You know that it's you I'm thinking of Baby it's you (Chorus x 2)

 

Vertaling

Ik was verloren en aan het eind Het leek zo lang Ik had echt een vriend nodig Waarom zou ik doen alsof? Ik kon niet denken dat ik moest zien Dat Southern Comfort me troost Ik zou vrij kunnen zijn Maar waar zou ik zijn? Toen kwam jij langs En je zong je lied En je maakte mijn dag goed Op jouw speciale manier Toen wist ik That baby it's you Schatje, jij bent het Je weet dat ik aan jou denk Baby jij bent het Ik deed mijn best om met je om te gaan Maak wat vrienden, maar er ging altijd iets mis Ik kom te sterk over Dingen werden echt moeilijk Ik werd het beu om te doen alsof ik stoer was Ik had er gewoon genoeg van Toen kwam jij langs And you sang your song And you made my day Op jouw speciale manier Toen wist ik That baby it's you Schatje, jij bent het Je weet dat ik aan jou denk Baby it's you (refrein x 2)