Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smokie Songtekst: i can't stay here tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smokie - i can't stay here tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't stay here tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smokie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smokie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't stay here tonight .

Origineel

Open up your tired eyes And force yourself to smile Yesterday was yesterday It's gone, it's tomorrow now It's here, it's tomorrow now Now I must go But I'll see you again When? oh when? Please don't ask me when I'll call, I'll write But I can not stay here tonight No, I can not stay here tonight I can't stay here tonight Light me up a cigarette And check that my bags are packed Something I was gonna say It's gone - till another time But how long till that other time I hate to go But I'll be back again When? oh when? Please don't ask me when I'll call, I'll write But I can not stay here tonight No, I can not stay here tonight I can't stay here tonight

 

Vertaling

Open je vermoeide ogen En dwing jezelf om te glimlachen Gisteren was gisteren Het is weg, het is nu morgen Het is hier, het is nu morgen Nu moet ik gaan Maar ik zal je weer zien. Wanneer? Oh wanneer? Vraag me alsjeblieft niet wanneer Ik zal bellen, ik zal schrijven. Maar ik kan hier vannacht niet blijven. Nee, ik kan hier vannacht niet blijven Ik kan hier vannacht niet blijven Steek een sigaret voor me op En kijk of mijn koffers gepakt zijn Iets wat ik wilde zeggen Het is weg - tot een andere keer Maar hoe lang tot die andere tijd Ik haat het om te gaan Maar ik kom weer terug Wanneer? Oh wanneer? Vraag me alsjeblieft niet wanneer Ik zal bellen, ik zal schrijven. Maar ik kan hier vannacht niet blijven. Nee, ik kan hier vannacht niet blijven Ik kan hier vannacht niet blijven