Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smoking popes Songtekst: adena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smoking popes - adena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smoking popes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smoking popes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adena .

Origineel

Untaken pictures of the two of us in love With an unspoken word Adena Tell me how to feel I can't convince myself you're real Unwhispered promise lies between the lines behind your eyes But I can't make it out Adena You move me with a kiss And now I'm drinking till you don't exist I can't be someone without you I'm just crazy about you I can see that I'm getting nowhere I don't care about anything I wake up dreaming about days we could have thrown away I can hear myself say Adena

 

Vertaling

Niet genomen foto's van ons tweeën in liefde Met een onuitgesproken woord Adena Vertel me hoe ik me moet voelen Ik kan mezelf er niet van overtuigen dat je echt bent Een niet gefluisterde belofte ligt tussen de lijnen achter je ogen Maar ik kan het er niet uithalen Adena Je ontroert me met een kus En nu drink ik tot je niet meer bestaat Ik kan niet iemand zijn zonder jou Ik ben gewoon gek op je Ik kan zien dat ik nergens kom Ik geef nergens meer om ik word wakker dromend over dagen die we hadden kunnen weggooien Ik hoor mezelf zeggen Adena