Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smoking popes Songtekst: star struck one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smoking popes - star struck one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star struck one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smoking popes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smoking popes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star struck one .

Origineel

Evening star struck one Wondering how come Suddenly becoming completely undone Just as I looked into your eyes for the first tine I was already in love with you Nothing in my dreams Could possibly have braced me For the feeling that faced me Just as I looked into your eyes for the first tine I was already in love with you My heart tapped me on the shoulder And whispered in my ear: "Don't be a pussy all your life."

 

Vertaling

Avondster getroffen. zich afvragend hoe het komt Plotseling helemaal ongedaan werd Net toen ik voor het eerst in je ogen keek was ik al verliefd op je Niets in mijn dromen had me niet kunnen voorbereiden voor het gevoel dat me te wachten stond Toen ik voor het eerst in je ogen keek was ik al verliefd op je Mijn hart tikte me op de schouder En fluisterde in mijn oor: "Wees niet je hele leven een watje."