Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: smoking popes Songtekst: stay down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: smoking popes - stay down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van smoking popes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van smoking popes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay down .

Origineel

Oh, let the rain fall Let the grave call out my name Oh oh oh I'll be singing just the same Let the bones break Let the teeth ache, that's okay Oh oh oh I'll be smiling anyway Everyday I spend with you I'll be sleeping through I am so in to what you're doing to me Don't wake me now And break my world in little pieces I've got nowhere else to go, baby Don't wake me now I need this dream to last forever We can make it if we just stay down Let the blood spill And the clouds fill up the sky Oh oh oh I will still be riding high Let the shark bite And the dark of night surround Oh oh oh I will still be safe and sound Since I found myself with you It's a dream come true I just can't believe What we've been sleeping through Don't wake me now And break my world in little pieces I've got no where else to go, baby Don't wake me now I need this dream to last forever We can make it if we just stay down Underground, where the sound of Disappointment, does not come around We can stay and just dream away Dream away Don't wake me now And break my world in little pieces I've got no where else to go, baby Don't wake me now I need this dream to last forever We can make it if we just stay down We can make it if we just stay down We can make it if we just stay down Just stay down Just stay down Just stay down Yeah yeah yeah yeah

 

Vertaling

Oh, laat de regen vallen Laat het graf mijn naam roepen Oh oh oh I'll be singing just the same Laat de botten breken Laat de tanden pijn doen, dat is oké Oh oh oh I'll be smiling anyway Everyday I spend with you I'll be sleeping through Ik ben zo in voor wat je met me doet Maak me nu niet wakker En breek mijn wereld in kleine stukjes Ik kan nergens anders heen, schat Maak me nu niet wakker Ik wil dat deze droom eeuwig duurt We kunnen het halen als we gewoon blijven liggen Laat het bloed vloeien And the clouds fill up the sky Oh oh oh I will still be riding high Laat de haai bijten En het donker van de nacht omringen Oh oh oh Ik zal nog steeds veilig en gezond zijn Since I found myself with you It's a dream come true I just can't believe What we've been sleeping through Maak me nu niet wakker En breek mijn wereld in kleine stukjes I've got no where else to go, baby Maak me nu niet wakker Ik wil dat deze droom eeuwig duurt We kunnen het halen als we gewoon beneden blijven Ondergronds, waar het geluid van Teleurstelling, niet in de buurt komt We kunnen blijven en gewoon wegdromen Droom maar weg. Maak me nu niet wakker En breek mijn wereld in kleine stukjes I've got no where else to go, baby Maak me nu niet wakker Ik wil dat deze droom eeuwig duurt We kunnen het maken als we gewoon blijven liggen We can make it if we just stay down We can make it if we just stay down Just stay down Just stay down Just stay down Yeah yeah yeah yeah