Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: snoop dogg Songtekst: 1st we blaze it up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: snoop dogg - 1st we blaze it up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1st we blaze it up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van snoop dogg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van snoop dogg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1st we blaze it up .

Origineel

I have been listening to the radio lately. A lot of these capers making these rap love songs. I got one I wanna do, my nigger huh huh, yeah. Now my nigger Joseph on the track. I'm gonna start mine off like bitch dig this. One move, two look, three little breezes. All in line, fine, trying hit my breezy. You ain't the dog, they don't believe me. They want me to talk that talk, I'm like fear sissy. Now you know it's me. But you drink down, grab your coats and roll with me. We are going to the palace where I lay my head. Said the ten room house with the make bed. You are really rolling with a player. Who found his nails and takes care of his hair. But enough about me, let us talk about you all. What do you all prefer? The cats or dogs?. Jeans or skirts? Music or movies?. Tom and Jerry? Shaggy or Scooby?. Groovy, you can use me and abuse me. And we can do the hoochy coochy in my Jacuzzi. First we blaze it up. When we do, it stays. What is up?. Said you can't get enough. The one we don't do act like. First we blaze it up. When we do, it stays. What is up?. You said you can't get enough. The one we don't do act like. After the party, yeah yeah. You know I felt like blowing to let you know how. I was feeling, let me get back to flowin'. I'm goinig on a little journey. Would you like to come and join me?. Cause I got a lot of room for your time to consume for ya. Man, this is really some ill shit. A pimp ass nigger like myself to deal with. Baby girl, can you feel this?. The niggers is fake and Snoop Dogg is the realest. You with me it's like … wee. I get it how I live and I make it how I want it. Somebody told me a long time ago. If you got a better flow so I guess I am gonna flow. So proceed with speed. So you can have what you want. Just name what you need. First we blaze it up. When we do, it stays. What up?. Said you can't get enough. The one we don't do act like. First we blaze it up. When we do, it stays. What is up?. You said you can't get enough. The one we don't do act like. After the party, yeah yeah. Are you in the mood for some Marvin Gay. Or you just wanna cruise through La. Let me kiss you on your belly. And take a few flicks of your slay. I know you like it when I turn into a freak avoid. And you momma thinking I was just your home boy. You know I'm down with the D-low. I hope your baby daddy don't try to pull a D-bow. Wait notice, everywhere that we go. I know I'm just bullshitting girl, you get peoples. You got to have some joy and some laughter. To each and every relationship's chapter. Now, in the beginning you will feel the rapture. It's easy to capture, let me know what you're after. 1st we blaze it up. When we do, it stays. What up?. Said you can't get enough. The one we don't do act like. First we blaze it up. When we do, it stays. What up?. You said you can't get enough. The one we don't do act like. After the party, yeah yeah

 

Vertaling

Ik heb de laatste tijd naar de radio geluisterd. Een hoop van die kapers maken van die rap liefdesliedjes. Ik heb er een die ik wil doen, mijn nikker huh huh, yeah. Nu mijn neger Joseph op de track. Ik begin de mijne als 'bitch dig this'. Een beweging, twee blikken, drie kleine briesjes. Allemaal in de rij, goed, probeer mijn breezy te raken. Jij bent de hond niet, ze geloven me niet. Ze willen dat ik zo praat, ik ben net een angsthaas. Nu weet je dat ik het ben. Maar jullie drinken, pakken jullie jassen en rollen met mij mee. We gaan naar het paleis waar ik mijn hoofd leg. Zei het tien kamer huis met het opgemaakte bed. Je rolt echt met een speler. Die zijn nagels vond en zijn haar verzorgt. Maar genoeg over mij, laten we het over jullie allemaal hebben. Wat hebben jullie allemaal liever? De katten of de honden? Jeans of rokken? Muziek of films? Tom en Jerry? Shaggy of Scooby? Groovy, je kan me gebruiken en misbruiken. En we kunnen de hoochy coochy doen in mijn jacuzzi. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er? Ik zei dat je er niet genoeg van kon krijgen. Degene die we niet doen doen alsof. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er aan de hand? Je zei dat je er niet genoeg van kon krijgen. Degene die we niet doen acteren. Na het feest, yeah yeah. Weet je, ik had zin om te blazen om je te laten weten hoe. Ik voelde me, laat me terug gaan naar flowin '. Ik ga op een kleine reis. Wil je meekomen en me vergezellen? Want ik heb veel ruimte om je tijd te consumeren voor je. Man, dit is echt ziekelijk. Een pooier kont neger zoals ik om mee om te gaan. Baby girl, kun je dit voelen? De negers zijn nep en Snoop Dogg is de echtste. Jij met mij is als... plasje. Ik krijg het hoe ik leef en ik maak het hoe ik het wil. Iemand vertelde me een lange tijd geleden. Als jij een betere flow hebt, dan denk ik dat ik ga flowen. Dus ga met snelheid. Zodat je kunt hebben wat je wilt. Zeg maar wat je nodig hebt. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er? Ze zeggen dat je er niet genoeg van kunt krijgen. Degene die we niet doen doen alsof. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er? Je zei dat je er niet genoeg van kon krijgen. Degene die we niet doen acteren. Na het feest, yeah yeah. Ben je in de stemming voor wat Marvin Gay. Of wil je gewoon door La cruisen. Laat me je op je buik kussen. En neem een paar halen van je slay. Ik weet dat je het leuk vindt als ik in een freak verander. En je moeder dacht dat ik gewoon je huisjongen was. Je weet dat ik de D-laag heb. Ik hoop dat je baby papa niet probeert om een D-bow te trekken. Wacht even, overal waar we gaan. Ik weet dat ik maar wat aan het lullen ben, je krijgt volk. Je moet wat vreugde hebben en wat gelach. Op het hoofdstuk van elke relatie. Nu, in het begin zul je de verrukking voelen. Het is makkelijk te vangen, laat me weten waar je naar op zoek bent. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er? Ik zei dat je er niet genoeg van kon krijgen. Degene die we niet doen, doen alsof. Eerst blazen we het op. Als we dat doen, blijft het. Wat is er? Je zei dat je er niet genoeg van kon krijgen. Degene die we niet doen acteren. Na het feest, yeah yeah