Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: snoop dogg Songtekst: i'm ya dogg (feat. kendrick lamar & rock ross)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: snoop dogg - i'm ya dogg (feat. kendrick lamar & rock ross) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm ya dogg (feat. kendrick lamar & rock ross)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van snoop dogg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van snoop dogg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm ya dogg (feat. kendrick lamar & rock ross) .

Origineel

[Hook: Snoop Dogg] (x2). Baby, I come running. Baby, I come running. Just keep me coming. And I come running. Cause I'm your dog. Baby I'm your dog. So whenever you call. I come running. [Verse 1: Snoop Dogg]. You ain't listenin'. So you can talk to me, don't listen to him. A body like that ain't hard to feed, cause girl I'll eat you up. All in a couple of seconds, girl I'll eat you up. It's when you realize you're in Heaven. like how'd you get there?. Baby what you doin' in this chair? Couldn't let you sit there. You need help, somebody should get there. You see girl, time is like money, both of which men loathe. Spend them both with me and then for sure you'll know. [Hook]. Baby, I come running. Baby, I come running. Just keep me coming. And I come running. Cause I'm your dog. Baby I'm your dog. So whenever you call. I come running. [Verse 2: Rick Ross]. She's impressed by a fat boy. Cadillac, weed, pistol on his lap, boy. Home run hitter, thought I was a batboy. Search warrant for the crib, you better get a map for it. Paid for, meanin' I ain't gotta rap for it. She a alley oop, I tap it off the backboard. Hustlin', baby what you lookin' for? Just ask for it. Blue Ferrari, I'm the envy of the task force. Impeccable suits, as I run with my dogs. Pinkie rings and things that come with my wonderful job. Dogg pound niggas, and we came to fight. I was several million up before it came to light. Now they callin' me the truest one to ever do it. Status symbol for the pimps, now enjoy the music. Smoked out like a player and you know the name. Break a bitch quick, really, biggest in the game. [Hook]. Baby, I come running. Baby, I come running. Just keep me coming. And I come running. Cause I'm your dog. Baby I'm your dog. So whenever you call. I come running. [Verse 3: Kendrick Lamar]. I got... Rottweiler in tube sock. Pitbull... lock on your neck, kiss it and you'll die. Boxer... you take mine's off then hallelujah. Shando, count my blessings, spin around two times. Freaky... freak like it's the 80s. Fuckin' explicit, radio prolly say we. Should tone it... down with the clean version. Dirty... but in public you're like teen virgin. I like it... make me realize my vices. Enticin', flower bombin' all on your privates. Private... meetin' inside your bedroom. Head in that Maybach boomin', thank God for leg room. It's a trophy in that pussy, I'mma cum in first place. I'mma cum in first place, cum in, cum in first place. I'm your D-O-double-G and I need more Pedigree. What it D-O? Puppy chow. I've been grown and so off the leash, ho. [Hook]. Baby, I come running. Baby, I come running. Just keep me coming. And I come running. Cause I'm your dog. Baby I'm your dog. So whenever you call. I come running

 

Vertaling

[Hook: Snoop Dogg] (x2). Schatje, ik kom er aan. Schatje, ik kom er aan. Laat me maar komen. En ik kom aanrennen. Omdat ik je hond ben. Schatje, ik ben je hond. Dus wanneer je roept. kom ik aangerend. [Verse 1: Snoop Dogg]. Je luistert niet. Dus je kan met mij praten, luister niet naar hem. Een lichaam als dat is niet moeilijk te voeden, want meisje ik eet je op. Alles in een paar seconden, meisje ik eet je op. Het is wanneer je je realiseert dat je in de hemel bent. Hoe ben je daar gekomen? Schatje, wat doe je in deze stoel? Ik kon je daar niet laten zitten. Je hebt hulp nodig, iemand moet daar komen. Zie je meisje, tijd is net als geld, die mannen allebei verafschuwen. Spendeer ze allebei met mij en dan weet je het zeker. [Haak]. Schatje, ik kom er aan. Schatje, ik kom er aan. Laat me maar komen. En ik kom aanrennen. Omdat ik je hond ben. Schatje, ik ben je hond. Dus wanneer je roept. kom ik aangerend. [Verse 2: Rick Ross]. Ze is onder de indruk van een dikke jongen. Cadillac, wiet, pistool op zijn schoot, jongen. Home run hitter, dacht dat ik een slagman was. Huiszoekingsbevel voor het huis, je kunt er maar beter een kaart voor krijgen. Betaald, betekent dat ik er niet voor hoef te klagen. She a alley oop, I tap it off the backboard. Hustlin', baby waar zoek je naar? Vraag er gewoon om. Blauwe Ferrari, ik ben de afgunst van de task force. Onberispelijke pakken, als ik ren met mijn honden. Pinkie ringen en dingen die bij mijn geweldige baan horen. Dogg pound niggas, en we kwamen om te vechten. Ik was een paar miljoen waard voordat het aan het licht kwam. Nu noemen ze me de eerlijkste die het ooit gedaan heeft. Status symbool voor de pooiers, geniet nu van de muziek. Uitgerookt als een speler en je kent de naam. Breek een teef snel, echt, grootste in het spel. [Haak]. Schatje, ik kom er aan. Schatje, ik kom er aan. Laat me maar komen. En ik kom aanrennen. Omdat ik je hond ben. Schatje, ik ben je hond. Dus wanneer je roept. kom ik aangerend. [Verse 3: Kendrick Lamar]. Ik heb... Rottweiler in tube sok. Pitbull... lock op je nek, kus het en je zal sterven. Boxer... als je die van mij eraf haalt dan hallelujah. Shando, tel mijn zegeningen, draai twee keer rond. Freaky... freak like it's the 80s. Verdomd expliciet, de radio zegt waarschijnlijk wij. Je moet het afzwakken... met de schone versie. Smerig... maar in het openbaar ben je net een tiener maagd. Ik hou ervan... het doet me mijn ondeugden beseffen. Verleidelijk, bloembombardement op je edele delen. Private... meetin' inside your bedroom. Hoofd in die Maybach, dank God voor beenruimte. Het is een trofee in dat poesje, Ik zal op de eerste plaats komen. Ik kom klaar op de eerste plaats, kom binnen, kom klaar op de eerste plaats. Ik ben je D-O-dubbel-G en ik heb meer Pedigree nodig. Wat is het D-O? Puppyvoer. Ik ben gegroeid en zo van de leiband, ho. [Hook]. Schatje, ik kom er aan. Schatje, ik kom er aan. Laat me maar komen. En ik kom aanrennen. Omdat ik je hond ben. Schatje, ik ben je hond. Dus wanneer je roept. kom ik aanrennen