Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: snow patrol Songtekst: perfect little secret

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: snow patrol - perfect little secret ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect little secret? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van snow patrol! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van snow patrol en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect little secret .

Origineel

Snow Patrol - Perfect Little Secret. . in the blinding darkness. of the night it seems simple. all i know is that. i love you here right now. it's not as if i wanted. to fall so hard for you. or even understand. these woken feelings. i love my own way. i love you better. i love you inside all this. i love you forever. all this words are useless. when i look into your eyes. it's the simple truth of perfect,. little secret. with the only thing i'm sure of. and it makes it all so hard. all that other things are. broken out of focus

 

Vertaling

Snow Patrol - Perfect Little Secret. . in de verblindende duisternis. van de nacht lijkt het simpel. alles wat ik weet is dat. ik hou van je hier op dit moment. het is niet alsof ik wilde. om zo hard voor je te vallen. of zelfs te begrijpen. deze gewekte gevoelens. ik hou van mijn eigen manier. ik hou meer van jou. Ik hou van je binnenin dit alles. Ik hou voor altijd van je. al deze woorden zijn nutteloos. als ik in je ogen kijk. is het de simpele waarheid van perfect,. klein geheim. met het enige waar ik zeker van ben. en het maakt het allemaal zo moeilijk. al die andere dingen zijn. uit focus gebroken