Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soft cell Songtekst: insecure me (extended)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soft cell - insecure me (extended) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van insecure me (extended)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soft cell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soft cell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals insecure me (extended) .

Origineel

It was the morning after the month before And I'm looking like a nose with eyes Take a trip or letter to make me feel better Cos I know my mirror never lies Have you ever had the feeling that your life's down the can And the hand that holds the whip is not your own Your breakfast's going cold and your routine's getting old Is it me that's feeling insecure? Hiding in the darkness where they can't see your eyes In a naked city cinema Watch the bodies rolling around on the screen And nobody gives a damn who you are You're surrounded by the bitter and the boring And you wonder if you're on the turn And again you get hurt when they're dishing the dirt Is it me that's feeling insecure? I haven't got time to worry about the future When I'm busy covering up my past Start to consider a tuck behind the ears When I wonder if my looks will last I could hit the bottle and the depths of despair But come up fighting like the best And I can tell myself that I'm winning the war But then again I'm different than the rest I'm not the hardest person in the world But like the song says 'I will survive' And I may be a wreck and a pain in the neck But at least I feel that I'm alive So I'll spit in your face and push you over the place If I'm ever feeling so unsure And you can really go to hell if you give me the soft sell It's not me that's feeling insecure [Instrumental] It was the morning after the month before And I'm looking like a nose with eyes Take a trip or letter to make me feel better Cos I know my mirror never lies Have you ever had the feeling that your life's down the can And the hand that holds the whip is not your own Your breakfast's going cold and your routine's getting old Is it me that's feeling insecure? Forget the lows Just love the highs And wipe that look Out from my eyes Forget the face That I despise Cos I know my mirror Never lies I'll come up fighting Like the best But then I'm different Than the rest And I wonder how my looks will last Because my life is really fast And you wonder if you're on the turn Oh, baby, won't you ever learn That I'm a cut above the rest Don't worry about the way I dress And if my make-up looks a mess I'm not about to get depressed Cos I'm the one that loves to lose Just loser in my fuck me shoes And I've got the touch And I've got the feel To make your good time Really real I'll just spit right in your face And push you all around the place Just love to love Just love to live Just love to live Just love to love And, baby, are you so, so sure That you're the one that's insecure?

 

Vertaling

Het was de ochtend na de maand ervoor En ik zie eruit als een neus met ogen Neem een reis of een brief om me beter te laten voelen Want ik weet dat mijn spiegel nooit liegt Heb je ooit het gevoel gehad dat je leven naar de kloten is En de hand die de zweep vasthoudt is niet de jouwe Je ontbijt wordt koud en je routine wordt oud Ben ik het die zich onzeker voelt? Verstopt in de duisternis waar ze je ogen niet kunnen zien In een naakte stadsbioscoop Kijk naar de lichamen die over het scherm rollen En niemand geeft er iets om wie je bent. Je bent omringd door de bittere en de saaie En je vraagt je af of je aan de beurt bent En weer raak je gekwetst als ze je het vuil maken Ben ik het die zich onzeker voelt? Ik heb geen tijd om me zorgen te maken over de toekomst Als ik bezig ben mijn verleden te verdoezelen Begin een plooi achter de oren te overwegen Als ik me afvraag of m'n uiterlijk blijft bestaan Ik zou naar de fles kunnen grijpen en de diepten der wanhoop Maar vechten als de beste En ik kan mezelf vertellen dat ik de oorlog aan het winnen ben Maar ik ben dan ook anders dan de rest Ik ben niet de hardste persoon in de wereld Maar zoals het liedje zegt 'Ik zal overleven' En ik mag dan een wrak zijn en een pijn in de nek Maar ik voel tenminste dat ik leef Dus ik zal in je gezicht spugen en je over de plaats duwen Als ik me ooit zo onzeker voel En je kunt echt naar de hel lopen als je me de zachte verkoop geeft Ik ben het niet die zich onzeker voelt [Instrumental] Het was de ochtend na de maand ervoor En ik zie eruit als een neus met ogen Neem een reis of een brief om me beter te laten voelen Want ik weet dat mijn spiegel nooit liegt Heb je ooit het gevoel gehad dat je leven naar de kloten is En de hand die de zweep vasthoudt is niet de jouwe Je ontbijt wordt koud en je routine wordt oud Ben ik het die zich onzeker voelt? Vergeet de dieptepunten Hou gewoon van de hoogtepunten En veeg die blik uit mijn ogen Vergeet het gezicht Dat ik veracht Want ik weet dat mijn spiegel nooit liegt Ik zal vechtend opstaan Als de beste Maar dan ben ik anders Dan de rest En ik vraag me af hoe mijn uiterlijk zal blijven Want mijn leven gaat heel snel And you wonder if you're on the turn Oh, baby, zal je het nooit leren That I'm a cut above the rest Maak je geen zorgen over hoe ik me kleed En als mijn make-up er niet goed uitziet Ik ben niet van plan depressief te worden Want ik ben degene die graag verliest Just loser in my fuck me shoes And I've got the touch And I've got the feel To make your good time Echt echt te maken Ik spuug gewoon recht in je gezicht And push you all around the place Just love to love Just love to live Just love to live Just love to love En, baby, ben je zo, zo zeker Dat jij degene bent die onzeker is?