Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: solange Songtekst: dancing in the dark instrumental

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: solange - dancing in the dark instrumental ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dancing in the dark instrumental? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van solange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van solange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dancing in the dark instrumental .

Origineel

I feel walking diving in tears Water my roses with sweet liquor Be a stranger to fears But see I only wanted to be, be your girl To love you in the ways you never know But you can't love me, No you can't love If you don't even love yourself Oh I still wanna be there But I got more enough in reasons To see this ain't our season I should be leavin' Oh these leaves dancing in the dark But you got my heart (heart) And I don't want us to part baby You're sweeter than spring Nobody's ever been more I know you'd give me the shirt off of your shoulders You'd give me the world Ooh But see I only wanted to be your woman To give you all the things I know I can But you can't know me, no you can't know me If you don't even know yourself Oh I still wanna be there But I got more enough in reasons To see this ain't our season I should be leavin' Oh these leaves dancing in the dark But somehow you got my heart And these leave I want 'em to fall And these leaves I can't shake 'em off With these leaves I can't leave at all at all And I should be dancing, baby dancing (oh) And I should be dancing, baby dancing Yeah I should be grooving, baby grooving Yeah I should be moving on my own But you got my heart And I don't want us to part baby No We keep on blooming You plant a smile everyday Oh, but I could be swimming in the dead end 'Cause I know you're ways (oh) But see I only wanted to be, be your girl To show you all the things you've never known But you can't love me No you can't love me If you don't even love yourself Oh I still wanna be there But I got more enough in reasons To see this ain't our season I should be leavin' These leaves dancing in the dark But somehow you got my heart, oh baby Oh darling, come on baby And I should be dancing, baby dancing (I should be dancing baby, oh) And I should be dancing, baby dancing Yeah I should be grooving, baby grooving Yeah I should be moving on my own

 

Vertaling

Ik voel me lopend duiken in tranen Geef mijn rozen water met zoete likeur Wees een vreemde voor angsten Maar zie je, ik wilde alleen maar je meisje zijn Om van je te houden op een manier die je nooit zult kennen Maar je kunt niet van me houden, Nee je kunt niet van me houden Als je niet eens van jezelf houdt Oh ik wil er nog steeds zijn Maar ik heb meer dan genoeg redenen Om te zien dat dit niet ons seizoen is I should be leavin' Oh deze bladeren dansen in het donker But you got my heart (heart) And I don't want us to part baby Je bent zoeter dan de lente Nobody's ever been more I know you'd give me the shirt off of your shoulders You'd give me the world Ooh Maar zie je, ik wilde alleen maar je vrouw zijn Om je alles te geven waarvan ik weet dat ik het kan But you can't know me, no you can't know me If you don't even know yourself Oh ik wil er nog steeds zijn Maar ik heb meer dan genoeg redenen Om te zien dat dit niet ons seizoen is I should be leavin' Oh deze bladeren dansen in het donker But somehow you got my heart And these leaves I want 'em to fall And these leaves I can't shake 'em off With these leaves I can't leave at all at all And I should be dancing, baby dancing (oh) And I should be dancing, baby dancing Yeah I should be grooving, baby grooving Yeah I should be moving on my own But you got my heart And I don't want us to part baby No We blijven bloeien Jij plant elke dag een glimlach Oh, maar ik zou in een doodlopende straat kunnen zwemmen 'Cause I know you're ways (oh) But see I only wanted to be, be your girl Om je alle dingen te laten zien die je nooit hebt geweten But you can't love me Nee, je kunt niet van me houden If you don't even love yourself Oh ik wil er nog steeds zijn Maar ik heb meer dan genoeg redenen To see this ain't our season I should be leavin' Deze bladeren dansen in het donker But somehow you got my heart, oh baby Oh darling, come on baby And I should be dancing, baby dancing (Ik zou moeten dansen, baby, oh) And I should be dancing, baby dancing Yeah I should be grooving, baby grooving Yeah I should be moving on my own