Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: solange Songtekst: feelin’ you (part i)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: solange - feelin’ you (part i) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feelin’ you (part i)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van solange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van solange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feelin’ you (part i) .

Origineel

[Verse 1] There is this guy that I'm diggin' What I've been lookin' for Don't know where to begin We've been talkin' Not enough But when we do talk the things that he says I do love When I see him and we talk There is this vibe between us I don't wanna stop So original and so deep This guy is just like me [Chorus] Hey, uh, let's try something Let's try to be together Maybe wrong choice of words I just want time together Who knows, maybe we will We'll really like each other Give me a chance Maybe I'll change your mind forever I think you need someone Like me to help you to Clear your mind way off stress And that's what I will do With my laughter, smile, crazy thoughts Who'd never knew That I'd end up really feeling you [Verse 2] He told me I was beautiful But what if he tells that to every girl he talks to 'Cause I'm not the only But actually wish that I could be He's what I've been lookin' for Like no other guy that I know Because he is so right I swear I think about him from morning 'til night [Chorus] Hey, uh, let's try something Let's try to be together Maybe wrong choice of words I just want time together Who knows, maybe we will We'll really like each other Give me a chance Maybe I'll change your mind forever I think you need someone Like me to help you to Clear your mind way off stress And that's what I will do With my laughter, smile, crazy thoughts Who'd never knew That I'd end up really feeling you [Bridge] He's got this hypnotizing smile That makes me stop and realize he's good looking But that is not what attracted me, tacted me So fabulously matched me to him It was his style and persona How he does what he does His whole walk How he talks is true So maybe we should And we could Put all things aside Spend some time 'Cause I'm feeling you [Chorus] Hey, uh, let's try something Let's try to be together Maybe wrong choice of words I just want time together Who knows, maybe we will We'll really like each other Give me a chance Maybe I'll change your mind forever I think you need someone Like me to help you to Clear your mind way off stress And that's what I will do With my laughter, smile, crazy thoughts Who'd never knew That I'd end up really feeling you [Outro] There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin'

 

Vertaling

[Verse 1] There is this guy that I'm diggin' What I've been lookin' for Don't know where to begin We've been talkingin' Niet genoeg. Maar als we praten, vind ik de dingen die hij zegt geweldig. Als ik hem zie en we praten There is this vibe between us I don't wanna stop Zo origineel en zo diep Deze jongen is net als ik [refrein] Hey, uh, laten we iets proberen Laten we proberen samen te zijn Misschien verkeerde woordkeuze Ik wil gewoon tijd samen Wie weet, misschien zullen we Vinden we elkaar echt leuk Geef me een kans. Misschien verander ik je voor altijd van gedachten Ik denk dat je iemand nodig hebt Zoals ik om je te helpen je geest te zuiveren van stress En dat is wat ik zal doen Met mijn lach, glimlach, gekke gedachten Wie had nooit gedacht Dat ik je uiteindelijk echt zou voelen [Verse 2] He told me I was beautiful But what if he tells that to every girl he talks to 'Cause I'm not the only Maar eigenlijk zou ik willen dat ik dat wel was Hij is waar ik naar op zoek was Zoals geen andere jongen die ik ken Omdat hij zo juist is Ik zweer dat ik van 's morgens tot 's avonds aan hem denk [Chorus] Hé, uh, laten we iets proberen Laten we proberen samen te zijn Misschien verkeerde woordkeuze Ik wil gewoon tijd samen Wie weet, misschien zullen we Vinden we elkaar echt leuk Geef me een kans. Misschien verander ik je voor altijd van gedachten Ik denk dat je iemand nodig hebt Zoals ik om je te helpen je geest te zuiveren van stress En dat is wat ik zal doen Met mijn lach, glimlach, gekke gedachten Wie had nooit gedacht Dat ik je uiteindelijk echt zou voelen [Brug] Hij heeft zo'n hypnotiserende glimlach That makes me stop and realize he's good looking Maar dat is niet wat me aantrok, wat me tact gaf Zo fabelachtig mij aan hem koppelde Het was zijn stijl en persoonlijkheid Hoe hij doet wat hij doet Zijn hele manier van lopen Hoe hij praat is waar Dus misschien moeten we En kunnen we Alle dingen opzij zetten Wat tijd doorbrengen 'Cause I'm feeling you [Chorus] Hé, uh, laten we iets proberen Laten we proberen samen te zijn Misschien verkeerde woordkeuze I just want time together Wie weet, misschien zullen we Vinden we elkaar echt leuk Geef me een kans. Misschien verander ik je voor altijd van gedachten Ik denk dat je iemand nodig hebt Zoals ik om je te helpen je geest te zuiveren van stress En dat is wat ik zal doen Met mijn lach, glimlach, gekke gedachten Wie had nooit gedacht Dat ik je uiteindelijk echt zou voelen [Outro] There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin' (That I'd end up really feeling you) There is this guy that I'm diggin'