Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: solomon burke Songtekst: please come back home to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: solomon burke - please come back home to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please come back home to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van solomon burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van solomon burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please come back home to me .

Origineel

Got to get you off of my mind I know it's just a matter of time You've found somebody new And our romance is through Yes it is Gonna throw your picture away You didn't want my love, any old way You've found somebody new And our romance is through Yes it is Some folks love is hard and strong That's the kind of love that lingers on Some folks love is swift and fast That's the kind of love that'll never last We had a love that was in between And to me it was like a dream If we had stayed together till June Not a problem, bride and groom That's why Got to get you off of my mind I know it's just a matter of time You've found somebody new And our romance is through Listen to me Got to get you off of my mind I know it's just a matter of time Got to get you off of my mind I know it's just a matter of time

 

Vertaling

Got to get you off my mind Ik weet dat het slechts een kwestie van tijd is Je hebt een nieuw iemand gevonden En onze romance is over Ja, dat is het Ik gooi je foto weg Je wilde mijn liefde niet, op welke manier dan ook Je hebt een nieuw iemand gevonden And our romance is over Ja, dat is het Sommige mensen houden van hard en sterk Dat is het soort liefde dat blijft hangen Sommige mensen liefde is snel en snel Dat is het soort liefde dat nooit zal duren We hadden een liefde die er tussenin zat En voor mij was het als een droom Als we tot juni bij elkaar waren gebleven Geen probleem, bruid en bruidegom Daarom... Ik moet je uit mijn gedachten krijgen Ik weet dat het slechts een kwestie van tijd is Je hebt een nieuw iemand gevonden En onze romance is over Luister naar me Got to get you off of my mind Ik weet dat het slechts een kwestie van tijd is Got to get you off of my mind I know it's just a matter of time