Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: solomon burke Songtekst: you’re good for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: solomon burke - you’re good for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re good for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van solomon burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van solomon burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re good for me .

Origineel

Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah, yeah You're a bad little girl, it's true But I'm not gonna walk out on you They say you're a good for nothing, girl But I'll stand up and tell the world You're good for me, oh yes, you are You're good for me Oh, like a honey is good for the bee You're good for me You do two wrongs for every right You put salt in my coffee just for a spite You're no good for yourself You're no good for nobody else But you're good for me Oh, you're good for me Oh, sugar dumpling, can't you see You're good for me Let me tell you 'bout it Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh I was down on my sickbed It was the end for me everyone said Doctor Jones did all he could Only your love did me some good You're good for me oh, yes, you are You're good for me Like the sugar is good for the tea You're good for me That's all I'm living for 'Cause you're good Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh Yeah, yeah, yeah

 

Vertaling

Ja, ja, ja. Ja, ja, ja, ja Je bent een stout meisje, het is waar Maar ik laat je niet in de steek Ze zeggen dat je nergens goed voor bent, meisje Maar ik zal opstaan en de wereld vertellen Je bent goed voor me, oh ja, dat ben je Je bent goed voor me Oh, zoals honing goed is voor de bij Jij bent goed voor mij Je doet twee verkeerde dingen voor elke goede Je doet zout in mijn koffie alleen voor de wrok Je bent niet goed voor jezelf Je bent niet goed voor niemand anders Maar je bent goed voor mij Oh, jij bent goed voor mij Oh, suikerklontje, kan je niet zien Je bent goed voor mij Laat me je erover vertellen Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh Ik lag op mijn ziekbed Het was het einde voor mij zei iedereen Dokter Jones deed alles wat hij kon Alleen jouw liefde deed me goed Je bent goed voor me oh, ja, dat ben je Je bent goed voor me Zoals de suiker goed is voor de thee Je bent goed voor me Dat is alles waar ik voor leef 'Cause you're good Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, woah, oh, oh, ooh Yeah, yeah, yeah