Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sonic youth Songtekst: plastic sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sonic youth - plastic sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van plastic sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sonic youth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sonic youth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals plastic sun .

Origineel

PLASTIC GIRL WITH PLASTIC GUN. PLASTIC SMILE UNDER PLASTIC SUN. YOU BURN MY HEART W/YR FRIGID STARE. RIP ME OFF W/YR GREASEY HAIR. I HATE YOU AND YR FISHY FRIENDS. I HATE YOU AND IT NEVER ENDS. TIRED OF THE TIMES I WOUND UP DEAD. TIRED OF THEDOGS INSIDE YR HEAD. TIRED OF THE NEEDLES BESIDE YR BED. TIRED OF THE CRAP YOU KEEP ME FED. TIRED OF THE PEOPLE YOU KEEP MISLED. YR BLOOD IS TURNING MY BLUE EYES RED. GET YR HANDS OFF MY TOMATO. CHERRY JUICE ON A ROTTEN POTATO. SUBWAY SLASHER IS ON MY ASS. STEALS MY MONEY AND SMOKES MY GRASS. WATCH YR BACK OR YR DEAD MEAT BABY. THROW THE DOG A BONE + YOU STILL GET RABIES.. -----------. lyrics: Kim Gordon. Sonic Youth - MURRAY STREET (2002).

 

Vertaling

PLASTIC MEISJE MET PLASTIC PISTOOL. PLASTIC GLIMLACH ONDER PLASTIC ZON. JE VERBRANDT MIJN HART MET JE FRIGIDE BLIK. JE RUKT ME AF MET JE VETTIGE HAAR. IK HAAT JE EN JE VISVRIENDEN. IK HAAT JE EN HET HOUDT NOOIT OP. IK BEN MOE VAN DE KEREN DAT IK DOOD BEN. MOE VAN DE HONDEN IN JE HOOFD. MOE VAN DE NAALDEN NAAST JE BED. MOE VAN DE ONZIN DIE JE ME LAAT VOEDEN. MOE VAN DE MENSEN DIE JE MISLEID. JE BLOED MAAKT MIJN BLAUWE OGEN ROOD. BLIJF MET JE HANDEN VAN MIJN TOMAAT. KERSENSAP OP EEN ROTTE AARDAPPEL. METRO SLASHER IS OP MIJN KONT. STEELT MIJN GELD EN ROOKT MIJN GRAS. KIJK UIT OF JE GAAT ERAAN, SCHATJE. THROW THE DOG A BONE + YOU STILL GET RABIES... -----------. lyrics: Kim Gordon. Sonic Youth - MURRAY STREET (2002).