Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sophie Ellis Bextor Songtekst: The Universe Is You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sophie Ellis Bextor - The Universe Is You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Universe Is You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sophie Ellis Bextor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sophie Ellis Bextor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Universe Is You .

Origineel

Read my lips
I don't want to
Get involved with
Relativity
Take my time
Use it wisely
You're controlling
Certain gravities
You're coming around
So late in the day
I've been here before
I know what to say
You're moving the ground
You're making me feel as if the universe is you
Tell yourself
You can't have me
I rely on
Probability

 

Vertaling

Kijk goed wat ik zeg
Ik wil niet
Betrokken raken in
Betrekkelijkheid
Neem mijn tijd
Gebruik het slim
Je hebt controle over
Zekere zwaartekrachten
Je komt langs
Zo laat op de dag
Ik ben hier eerder geweest
Ik weet wat ik moet zeggen
Je beweegt de grond
Je laat me voelen alsof jij het heelal bent
Vertel jezelf
Dat je me niet kunt hebben
Ik vertrouw op
waarschijnlijkheid