Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sophie zelmani Songtekst: so long

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sophie zelmani - so long ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so long? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sophie zelmani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sophie zelmani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so long .

Origineel

I've had my eyes I've had my ears To steal from you For so long For a sake to fill A hole that kills You've made me thrill I've been wandering So long So long, so long Now I burn And when i yearn Every while without you Is too long Now I'm free You made me see It had to be so long Because I'm gonna love you So long So long, so long

 

Vertaling

Ik heb mijn ogen gehad Ik had mijn oren om van je te stelen Al zo lang Om een wil te vullen Een gat dat doodt You've made me thrill Ik heb gezworven zo lang Zo lang, zo lang Nu brand ik En als ik smacht Elke tijd zonder jou Is te lang Now I'm free You made me see dat het zo lang moest duren Omdat ik van je zal houden Zo lang. Zo lang, zo lang