Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sorority noise Songtekst: blissth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sorority noise - blissth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blissth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sorority noise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sorority noise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blissth .

Origineel

Let me be the drug That you use to fall in love The heroin that keeps you warm enough Let me sink to your skin Like water in a wound Stitch me up when you are done I want to be the water in your lungs That lets you know you are drowning The last sip of gin you can't drink Let me hide in your neck With every regret You're too proud to swallow before you go to bed And why do I still compare everyone that I love To the way I loved you? I can still hear you sing But you'll never sing for me My eyes will continue to sink I wasn't built to exist These ghost limbs were never taught to swim You'll always be like a nightmare to me And I'll always be begging for sleep

 

Vertaling

Laat mij de drug zijn Die je gebruikt om verliefd te worden De heroïne die je warm genoeg houdt Laat me op je huid zinken Als water in een wond Naai me dicht als je klaar bent Ik wil het water in je longen zijn Dat je laat weten dat je verdrinkt Het laatste slokje gin dat je niet kunt drinken Laat me me verstoppen in je nek Bij elke spijt Je bent te trots om door te slikken voor je naar bed gaat En waarom vergelijk ik nog steeds iedereen waar ik van hou met de manier waarop ik van jou hield? Ik kan je nog steeds horen zingen Maar je zal nooit voor mij zingen Mijn ogen zullen blijven zinken Ik ben niet gebouwd om te bestaan Deze spook ledematen hebben nooit leren zwemmen Je zult altijd als een nachtmerrie voor me zijn En ik zal altijd om slaap smeken