Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sorority noise Songtekst: fource

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sorority noise - fource ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fource? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sorority noise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sorority noise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fource .

Origineel

We lost another one today That makes more than I can count on one hand So I went up out to California To find the proper way to mourn you And I was... I fucked up my hoodie and ripped through my jeans I started walking towards the light Not sure what that means But I think it might be okay I'll be okay Smoke a cigarette And walk through the woods Read a note my partner wrote me And found a rock tied up into a wrap of leaves I don't know what that means But I think I'll be okay Think you'll be okay Today was an off day I've had a few

 

Vertaling

We hebben er vandaag weer een verloren. Dat zijn er meer dan ik op één hand kan tellen. Dus ging ik naar Californië om de juiste manier te vinden om om je te rouwen En ik was... Ik verneukte mijn capuchon en scheurde door mijn jeans. Ik begon naar het licht te lopen. Ik weet niet zeker wat dat betekent. Maar ik denk dat het wel goed komt. Het komt wel goed. Rook een sigaret. En loop door het bos Lees een briefje dat mijn partner me schreef En vond een steen, vastgebonden in een wikkel van bladeren. Ik weet niet wat dat betekent. Maar ik denk dat ik oké zal zijn Ik denk dat je het wel redt. Vandaag was een slechte dag. Ik heb er een paar gehad