Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sorriso maroto Songtekst: não é problema meu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sorriso maroto - não é problema meu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não é problema meu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sorriso maroto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sorriso maroto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não é problema meu .

Origineel

Você tá se arriscando até demais,. Não vê, cuidado um dia a casa cai,. Por mim tá sempre tudo bem,. Também te quero.. Você me diz que não vai desistir,. Me quer,me beija,não tá nem aí,. Por mim tá bom,. Mas sabe bem que não é certo.. Se seu namorado descobrir,. Vai dizer que errou, vai mentir,. Vai fingir que se arrependeu.. E vai desandar se alguém nos vir,. Pode até por a culpa em mim,. Depois não vai teimar que sou seu,. Não é problema meu. (3x). Você me diz de coração,. Que traição,. Não é uma coisa. Que combine com mulher.. Fala de amor de decisão,. E diz que sempre. Sai no chão quando. Me toca e que me quer.. Não sei o que a gente tem,. Tanto desejo chega. E vem e vai do nada.. E outra vez você se arrisca,. Liga e marca, se complica. Só pra gente se encontrar,. E diz que tô na sua vida,. E me beija decidida em. Nunca mais me procurar.. Não sei o que a gente tem. Tanto desejo chega. E vem e vai do nada. De madrugada, quase me mata.

 

Vertaling

Je neemt te veel risico's. Zie je het niet, op een dag zal het huis instorten. Voor mij is het altijd goed. Ik wil ook dat je... Je zegt me dat je niet opgeeft. Je wilt me, kus me, het kan je niet schelen. Ik heb er geen problemen mee. Maar je weet dat het niet goed is... Als je vriendje erachter komt. je zult zeggen dat je een fout hebt gemaakt, je zult liegen. Hij zal doen alsof het hem spijt... En het zal een puinhoop zijn als iemand ons ziet. Hij zou mij zelfs de schuld kunnen geven. Dan zul je niet aandringen dat ik van jou ben. Het is niet mijn probleem. (3x). Je vertelt het me in je hart. Dat verraad... Het is niets. Dat geldt voor een vrouw... Je hebt het over liefde voor de beslissing. En je zegt dat je altijd. Ga op de grond liggen wanneer. Raak me aan en wil me... Ik weet niet wat we hebben. Er komt zoveel verlangen. Het komt en gaat uit het niets... En weer neem je een risico. Je belt, je maakt afspraken, je wordt ingewikkeld. Gewoon zodat we elkaar kunnen ontmoeten. En je zegt dat ik in je leven ben. En je kust me, vastbesloten om... Om me nooit meer te zoeken... Ik weet niet wat we hebben. Er komt zoveel verlangen. Het komt en gaat uit het niets. Bij dageraad, doodt het me bijna.