Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sorriso maroto Songtekst: procura se

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sorriso maroto - procura se ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van procura se? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sorriso maroto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sorriso maroto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals procura se .

Origineel

Procura-se um coração carente cansado de sofrer,. Não fez por merecer.Procura-se uma paixão ardente.. Que seja diferente mais doce de viver.Eu cansei de amar em vão.Encontrei a solução.. Pra não mais me enganar,nunca mais chorar.. Não vou mais me iludir,já não sou um sonhador.. Quero mais do que curtir. Quero prova de amor.... Eu sei em algum lugar ainda existe alguem.. Alguem que ame de verdade como eu.. Capaz de enxergar o amor,com os olhos da paixão.. Enfim,fazer bater feliz meu coração!!!!

 

Vertaling

Je bent op zoek naar een behoeftig hart moe van het lijden. Hij heeft het niet verdiend. Hij is op zoek naar een brandende passie... ...dat is anders, beter om in te leven. Ik ben het beu tevergeefs lief te hebben. Ik heb de oplossing gevonden... "Dus ik zal mezelf niet meer voor de gek houden, nooit meer huilen... "Ik maak mezelf geen illusies meer, ik ben niet langer een dromer... Ik wil meer dan alleen een leuke tijd. Ik wil bewijs van liefde.... Ik weet dat er ergens nog iemand is... Iemand die echt van me houdt zoals ik... "In staat om liefde te zien met de ogen van passie Eindelijk, laat mijn hart sneller slaan !!!!