Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soul asylum Songtekst: crawl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soul asylum - crawl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crawl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soul asylum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soul asylum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crawl .

Origineel

You got me going So get me out of here I should be blowin' In someone else's ear I'm looking forward to looking back On days like today Though I wish you would go away Stay, won't you stay I'm gonna crawl I never felt better just crawling home I'm gonna crawl home, crawl home alone Good to see you, see you later, maybe one more beer I'm gonna crawl home from here Some respond to pleasure Some respond to pain I'm hangin' out to dry In the pouring rain Victims of temptation Never can complain I could use the sensation You see I can't feel pain I'm gonna crawl I never ever said I'd never make it home It's just a stone's throw, a crawl home Good to see you, see you later, maybe one more beer I'm just a crawl home from here I could use someone To drag me out of here I am that someone It's all become quite clear So get me out of here I never felt better just crawling home I'm gonna crawl home, crawl home alone Good to see you, see you later, and I'm outta here I'm just a crawl home from here

 

Vertaling

You got me going Dus haal me hier weg I should be blowin' In iemand anders oor I'm looking forward to looking back Op dagen als vandaag Though I wish you would go away Blijf, wil je niet blijven Ik ga kruipen Ik heb me nooit beter gevoeld dan naar huis kruipen Ik ga naar huis kruipen, alleen naar huis kruipen Goed je te zien, tot later, misschien nog een biertje Ik kruip van hier naar huis Sommigen reageren op plezier Sommigen reageren op pijn Ik hang buiten te drogen In de stromende regen Slachtoffers van verleiding Kan nooit klagen Ik kan de sensatie gebruiken Zie je, ik kan geen pijn voelen Ik ga kruipen. Ik heb nooit gezegd dat ik nooit thuis zou komen Het is maar een steenworp, een kruip naar huis Goed je te zien, tot later, misschien nog een biertje Ik ben slechts een kruip naar huis van hier I could use someone Om me hier weg te slepen Ik ben die iemand Het is allemaal heel duidelijk geworden Dus haal me hier uit Ik heb me nooit beter gevoeld dan naar huis kruipen Ik ga naar huis kruipen, alleen naar huis kruipen Goed je te zien, tot later, en ik ben hier weg Ik kruip van hier naar huis