Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soul asylum Songtekst: religiavision

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soul asylum - religiavision ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van religiavision? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soul asylum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soul asylum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals religiavision .

Origineel

Nail myself way up high and I'm gonna die for you. The mother offers up the child to the preaching of channel two. The empires rise and the babies cry, when is the lesson to be learned. And all I hear is the commercials and now the crosses are gonna burn. Now I ain't gonna be the cure to wash away your sins. Why so the children have to pay for the poor planning that you did. No matter how loud you scream and cry you're gonna be sentenced to suffer. You married your life and you married you wife and now you're gonna have to. learn to love her. But can you love her?. I like to watch religious TV, what you get is not what you see. Religiovision. Save me my dear goddamned Lord, won't you please take me hand. Lead me to your sweet salvation in McDonald's land. I was born a wild beautiful baby but you tried to tell me what to be. Can you love your children knowing you must set them free.

 

Vertaling

Nagel mezelf hoog op en ik ga sterven voor jou. De moeder offert het kind op aan de prediking van kanaal twee. De rijken rijzen en de baby's huilen, wanneer wordt de les geleerd. En alles wat ik hoor zijn de commercials en nu gaan de kruizen branden. Nu zal ik niet het geneesmiddel zijn om je zonden weg te wassen. Waarom moeten de kinderen boeten voor de slechte planning die jij deed. Hoe hard je ook schreeuwt en huilt, je zult veroordeeld worden om te lijden. Je trouwde je leven en je trouwde je vrouw en nu moet je van haar leren houden. Maar kun je van haar houden? Ik kijk graag naar religieuze TV, wat je krijgt is niet wat je ziet. Religiovision. Red me mijn lieve godverdomde Heer, wilt U me alstublieft bij de hand nemen. Leid me naar uw zoete verlossing in McDonald's land. Ik ben geboren als een wilde mooie baby maar u probeerde me te vertellen wat ik moest zijn. Kunt U van Uw kinderen houden wetende dat U ze moet bevrijden.