Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soul ii soul Songtekst: a dream's a dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soul ii soul - a dream's a dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a dream's a dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soul ii soul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soul ii soul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a dream's a dream .

Origineel

i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you a dreams a dream and i am wishing on a star so through the darkness show me who you are a dreams a dream and i am wishing on a star so through the darknes s show me who you are i have a picture, a thought in mind now it's time to realise this is something you should analyse in your mind are you dreaming wishing on a star a dreams a dream and so a star so through the darkness, show me who you are are you dreaming wishing on a star a dreams a dream and so a star so through the darkness, show me who you are now as i see the things in front of me open my arms and welcome you that hoping this dream will come through so many rivers to cross somehow you could get lost but by the time i'm through i can see right through you i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you i am dreaming wishing on a star a dreams a dream and so a star so through the darkness show me who you are i am dreaming wishing on a star a dreams a dream and so a star so through the darkness show me who you are now i can see all these things in front of me i'll open my arms and welcome you and i hope that this dream will come true i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you i can see, i can see, i can see, i can see, i can see right through you i'm wishing on a star, i'm wishing on a star i'm wishing on a dream, i'm wishing on a dream submitted by uteez

 

Vertaling

Ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan dwars door je heen kijken Ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan dwars door je heen kijken een droom een droom en ik wens op een ster dus door de duisternis laat me zien wie je bent een droom een droom en ik wens op een ster Dus door de duisternis heen, laat me zien wie je bent. Ik heb een beeld, een gedachte in mijn hoofd. Nu is het tijd om te beseffen... Dit is iets wat je moet analyseren. in je geest. Ben je aan het dromen en wens je op een ster? een droom een droom en dus een ster zo door de duisternis, laat me zien wie je bent ben je aan het dromen, wensend op een ster een droom een droom en dus een ster dus door de duisternis, laat me zien wie je bent nu ik de dingen voor me zie open mijn armen en verwelkom je dat in de hoop dat deze droom zal uitkomen Zo veel rivieren over te steken somehow you could get lost maar tegen de tijd dat ik klaar ben kan ik dwars door je heen kijken. Ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, kan ik dwars door je heen kijken ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan dwars door je heen kijken ik droom wens op een ster een droom een droom en dus een ster zo door de duisternis laat me zien wie je bent Ik droom, wens op een ster. een droom een droom en dus een ster zo door de duisternis laat me zien wie je bent. nu kan ik al deze dingen voor me zien ik zal mijn armen openen en je verwelkomen en ik hoop dat deze droom zal uitkomen ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan dwars door je heen kijken ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan zien, ik kan dwars door je heen kijken I'm wishing on a star, i'm wishing on a star I'm wishing on a dream, i'm wishing on a dream Ingezonden door uteez