Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy Songtekst: phone call

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy - phone call ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van phone call? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals phone call .

Origineel

I got a 100k on my left wrist, I got a 50k on my right. I got a whole lot of kush in this bitch. I'm 'bout to make me some dirty sprite. And if a nigga try to fuckin' rob me, then nigga gonna die tonight. Call all my fucking niggas up. And tell them it's time to ride. See zaytoven that's my nigga. I've been fucking him forever. Pull up on the block, like I'm floyd mayweather. 100k up on my watch, all these shots in my glock. If a nigga diss me, I'm a blow his fucking top. Sodmg man, I put that on the map. You catch me in that white ferrari. And I'm riding with the strap. You catch me in that red bentley. And I'm swerving off the map. You catch me in my bitch whip. She got a jag that's matte black. Bitch I'm soulja boy tell 'em. And you know I'm getting guap. Bitch I'm panorama. I catch a fucking block. It a'int nothing to lil soulja. Cause I do this shit a lot. Shout out to my boys. They been holding down my spot. 100k in the summer (aye). 300 Bands in a hummer (aye). Niggas hating on me, that's everyday. But I get money, I get money (aye)

 

Vertaling

Ik heb een 100k op mijn linkerpols, Ik heb een 50k op mijn rechter. Ik heb een hele hoop kush in deze teef. Ik sta op het punt om wat vieze sprite te maken. En als een neger me probeert te beroven, dan sterft hij vanavond. Roep al mijn klote niggas bij elkaar. En zeg ze dat het tijd is om te rijden. Zaytoven is mijn nigga. Ik neuk al eeuwig met hem. Trek op naar de blok, alsof ik Floyd Mayweather ben. 100k op mijn horloge, al deze schoten in mijn glock. Als een neger me beledigt, schiet ik hem overhoop. Sodmg man, ik heb dat op de kaart gezet. Je ziet me in die witte ferrari. En ik rijd met de riem. Je pakt me in die rode Bentley. En ik slinger van de kaart. Je pakt me in mijn bitch whip. Ze heeft een jag die mat zwart is. Bitch ik ben soulja boy vertel het ze. And you know I'm getting guap. Bitch ik ben panorama. Ik vang een fucking blok. Het is niets voor Lil Soulja. Omdat ik deze shit veel doe. Shout out naar mijn jongens. Ze houden mijn plek bezet. 100k in de zomer (aye). 300 Bands in een Hummer (aye). Negers haten me, dat is elke dag. Maar ik krijg geld, ik krijg geld (aye)