Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy Songtekst: stanroy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy - stanroy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stanroy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stanroy .

Origineel

And you a rich rapper. And you ever had to change yo name to!?. Wat u change yo name to a?. I'd change ma name to stan!. I change ma name to roy!. Stanrooyyy!. Stanrooyyy!. 'll tell you wat!. I'll tell you wat. Some bitch gone. Some bitch gone!. Some bitch left there. Some bitch left there!. I'll tell you wat boy!. Some bitch closed da door and drove the fuck off!. Nigga gon' run up on me he get knocked what they call the fuck out. Man I was in abandoned house man I was knocked wat dey call da fuck out!. Stanroyy!. Yyaahh bbiittcchh!. {Oop}. .... Ayy! ayy!. Lemme tell dese hoes about story man. One time I was gettin ma dick sucked. She was jus lookin at me. Wat the fuck you lookin at me for. Wat u want me to say?. You doin a good jobb?. Keep up the good work!?. Stanley!. Stanroy!

 

Vertaling

En jij bent een rijke rapper. En heb je ooit je naam moeten veranderen in...? Wat verander je je naam in een? Ik zou mijn naam veranderen in Stan!. Ik verander mijn naam in Roy!. Stanrooyyy!. Stanrooyyy!. Ik zal je wat vertellen!. Ik zal je wat vertellen. Een of andere teef is weg. Een of andere teef is weg!. Een of andere teef is daar weg. Een of andere teef is daar weg! Ik zal je wat vertellen jongen! Een of andere teef deed de deur dicht en reed weg. Een neger loopt op me af en wordt in elkaar geslagen. Man, ik was in een verlaten huis, man, ik werd neergeslagen, wat ze noemen, de fuck out!. Stanroyy!. Yyaahh bbiittcchh!. {Oop}. .... Ayy! ayy!. Laat me deze hoeren een verhaal vertellen man. Op een keer werd ik gepijpt. Ze keek gewoon naar me. Waarom kijk je verdomme naar mij. Wat wil je dat ik zeg? Je doet je werk goed. Ga door met het goede werk!? Stanley! Stanroy!