Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: crank dat dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - crank dat dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crank dat dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crank dat dance .

Origineel

[Hook x8] Hey crank that dance Watch me crank my dance (Watch me do) [Verse 1] I fall up in the club crank my dance on that ho I'm scoping out the scene then I hit the dance floor You already know what it is what it been to be Soulja Boy ain't got no money? Hell no, you must be shitting me But hit me on the net so I can show you where I'm from Type it in, Soulja Boy Tell'Em dot com But back to the topic on doing my dance on that ho I can crank my two-step then I do the merry-go [Hook x8] Hey crank that dance Watch me crank my dance (Watch me do) [Verse 2: J-bar] I'm in the club wylin' Now watch me jet that shit And now she love smiling Because she been that shit And if she keep trying But you can't get that shit He mad I can't do it like him I been did that shit Go well, I'm murkin' the scene Watch me roll and watch me lean All the hoes be jocking me Cause all the clothes I'm rocking clean All I smoke is lots of green [TC?] rock, the [?] You ain't seen me crank the club Now gonna watch me crank my dance [Hook x8] Hey crank that dance Watch me crank my dance (Watch me do) [Bridge x2] I fall up in the club and I'm in my mack stance And everybody screaming Soulja Boy do your dance Do your dance Do your dance Do your dance [Hook x16] Hey crank that dance Watch me crank my dance (Watch me do) [Outro] Soulja Boy Tell'Em Soulja Boy Tell'Em dot com

 

Vertaling

[Hook x8] Hey crank that dance Kijk hoe ik mijn dans aanzwengel (Kijk hoe ik het doe) [Verse 1] I fall up in the club crank my dance on that ho I'm scoping out the scene then I hit the dance floor You already know what it is what it was to be Soulja Boy heeft geen geld? Hell no, you must be shitting me Maar zoek me op het net zodat ik je kan laten zien waar ik vandaan kom Type het in, Soulja Boy Tell'Em dot com Maar terug naar het onderwerp over het doen van mijn dans op die ho I can crank my two-step then I do the merry-go [Hook x8] Hey crank that dance Kijk mij dansen (Kijk mij doen) [Verse 2: J-bar] I'm in the club wylin' Now watch me jet that shit And now she love smiling Because she been that shit And if she keep trying But you can't get that shit Hij is boos dat ik het niet kan doen zoals hij, ik heb dat al gedaan Go well, I'm murkin' the scene Kijk hoe ik rol en kijk hoe ik leun All the hoes be jocking me Cause all the clothes I'm rocking clean All I smoke is lots of green [TC?] rock, the [?] You ain't seen me crank the club Now gonna watch me crank my dance [Hook x8] Hey crank that dance Kijk hoe ik mijn dans slinger (Kijk hoe ik het doe) [Bridge x2] I fall up in the club and I'm in my mack stance En iedereen schreeuwt Soulja Boy doe je dans Doe je dans Doe je dans Doe je dans [Hook x16] Hey crank that dance Watch me crank my dance (Watch me do) [Outro] Soulja Boy Tell'Em Soulja Boy Tell'Em dot com