Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: hold you down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - hold you down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold you down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold you down .

Origineel

[Hook] Let me hold you down Down, Down Let me hold you down Down, Down [Verse 1: Soulja Boy] Uugh uugh Aye girl why you wear that dress tonight ? I swear to god it got you looking right (swag) It's not a problem i can spend the night It's up to you i can make the flight (swag) I did you wrong but we can make it right Don't be scared babe, i dont bite I call you babe just to be polite And if you tell me yes then it's a green light I kiss your body and lick you with ice I perform you with no stage fright You say you love me and it's all right I love you to from the first sight (baby) My tongue in your mouth like a cavity (aye) Baby hold me down like gravity (aye) When we're together it's a masterpiece But when we're apart it's a tragedy soulja! [Hook] [Verse 2: Soulja Boy] Babygirl she said she just graduated from vegas Private jet to Orlando and let us see my acres She used to be his but i had to take her Now we courtside watchin the heat play the lakers Whatever goes up (up) must go down (down) That's why we in the situation that we here now Meet me at the altar, girl in your wedding gowns You can be my queen come and get your crown Let's turn Atlanta, Georgia into a ghost town Just me and you standing on the roof Looking in your eyes telling you nun but the truth You got a lot of girfriends but they ain't you They can't play apart or they can't fit your shoe Ya heard rumors about me but they ain't true I run my fingers through your hair just like shampoo I take your first name and go get it tattoo'd [Hook]

 

Vertaling

[Haak] Laat me je vasthouden Neer, neer Let me hold you down Neer, neer [Verse 1: Soulja Boy] Uugh uugh Aye girl waarom draag je die jurk vanavond ? Ik zweer het je, je ziet er goed uit (swag) It's not a problem I can spend the night Het is aan jou ik kan de vlucht maken. Ik heb je onrecht aangedaan, maar we kunnen het goedmaken. Wees niet bang schat, ik bijt niet Ik noem je gewoon schatje om beleefd te zijn. En als je ja zegt dan is het groen licht. Ik kus je lichaam en lik je met ijs Ik voer je op zonder plankenkoorts Je zegt dat je van me houdt en het is in orde Ik hou van je vanaf het eerste gezicht (baby) Mijn tong in je mond als een holte (aye) Baby hold me down like gravity (aye) When we're together it's a masterpiece But when we're apart it's a tragedy soulja! [Hook] [Verse 2: Soulja Boy] Babymeisje ze zei dat ze net afgestudeerd is van Vegas Privé jet naar Orlando en laat ons mijn acres zien. Ze was van hem, maar ik moest haar meenemen. Now we courtside watchin the heat play the lakers What goes up (up) must go down (down) That's why we in the situation that we here now Ontmoet me bij het altaar, meisje in je bruidsjurken Je kan mijn koningin zijn, kom en haal je kroon Laten we Atlanta, Georgia veranderen in een spookstad Alleen jij en ik staan op het dak Ik kijk in je ogen en vertel je niets dan de waarheid Je hebt veel vriendinnen maar ze zijn niet zoals jij Ze kunnen niet apart spelen of ze passen niet in je schoen Je hebt geruchten over mij gehoord maar ze zijn niet waar Ik haal mijn vingers door je haar net als shampoo Ik neem je voornaam en laat hem tatoeëren [Hook]