Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: igot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - igot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van igot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals igot .

Origineel

Woke up, got my K Soulja Boy Tell'Em, full gas no brakes I'm headed to the money, ain't shit funny Smoking chronic, I gotta roll hard like my first name Sonic I'ma boss, I'ma fiend to the fuckin dead presidents The IRS looking for me, for my residents Sucked the time after time, they lied on my name Spreading rumors about me in this hip hop game But it's all good cause I put them tame after tame They can't tame me, so they brainwash the public So I had to do it like nobody else does it And I had to leave the scene so they saying who was it It was me, it was Beezy I made the shit look easy Yellow diamond watch, yeah that shit is so freezy Shoutouts to my fans, they know I be throwing bands When I'm standing on the stage and they standing in the stands Man I ball hard, yeah I go hard Still on the deck, I pull the check I pull the check out, man I rest out Man I cash out, man I break out Man I mess out, take the gas out Take the K out, I'm gone take off on the haters Talking down on me, but I rose up like elevators At the same time my mind was on money I couldn't stop So I had to get full throttle, headed to the guap [Hook] IGot, money in my pocket IGot, girls scream my name IGot, every shoe you name IGot, iGot, iGot Girls screaming for me IGot, girls dreaming for me IGot, every shoe you name IGot, iGot, iGot Every shoe you name IGot, girls scream my name IGot, go head and sing iGot IGot I'm stealin, I'm trusted Moving and I'm pearlinin and I'm pullin And I'm working heavingly And I know these kids is influenced by this stuff they hear on the radio, deadly faces I'm on vacation, I'm a movie I need a standing ovation My name is little Soulja, I can tell you two times to get yo money and shine because one day you gone die I'm puttin this shit on the map And if they keep swagger jacking man I promise I'ma snap But I'm on back to the basics, I swear I'm back to the nation I give back to the people, I swear everyone equal and all My name is Soulja Boy Tell'Em, I ball Everyday 'till until I fuckin' fall [Hook]

 

Vertaling

Woke up, got my K Soulja Boy Tell'Em, full gas no brakes I'm headed to the money, ain't shit funny Roken chronisch, ik moet hard rollen als mijn voornaam Sonic I'ma boss, I'ma fiend to the fuckin dead presidents De belastingdienst zoekt me, voor mijn bewoners Ze hebben keer op keer op mijn naam gelogen Ze verspreiden geruchten over mij in dit hiphop spel. But it's all good cause I put them tame after tame Ze kunnen me niet temmen, dus hersenspoelen ze het publiek Dus ik moest het doen zoals niemand anders het doet En ik moest de scène verlaten zodat ze zeiden wie het was. Ik was het, het was Beezy Ik liet het er makkelijk uitzien. Yellow diamond watch, yeah that shit is so freezy Shoutouts naar mijn fans, ze weten dat ik met bands gooi Als ik op het podium sta en zij staan op de tribune Man ik bal hard, ja ik ga hard Still on the deck, I pull the check I pull the check out, man I rest out Man I cash out, man I break out Man I mess out, take the gas out Take the K out, I'm gone take off on the haters Talking down on me, but I rose up like elevators At the same time my mind was on money I couldn't stop So I had to get full throttle, headed to the guap [Hook] IGot, geld in mijn zak IGot, meisjes schreeuwen mijn naam IGot, elke schoen die je noemt IGot, iGot, iGot Meisjes schreeuwen voor mij IGot, meisjes dromen voor mij IGot, elke schoen die je noemt IGot, iGot, iGot Elke schoen die je noemt IGot, girls scream my name IGot, ga hoofd en zing iGot IGot I'm stealin, I'm trusted Moving and I'm pearlinin and I'm pullin And I'm working heavingly And I know these kids is influenced by this stuff they hear on the radio, deadly faces Ik ben op vakantie, ik ben een film I need a standing ovation Mijn naam is kleine Soulja, ik kan je twee keer vertellen om je geld te pakken en te shinen want op een dag ga je dood I'm puttin this shit on the map En als ze blijven swagger jacking man ik beloof dat ik zal breken Maar ik ben terug naar de basis, ik zweer dat ik terug ben naar de natie Ik geef terug aan de mensen, ik zweer iedereen gelijk en alles Mijn naam is Soulja Boy Tell'Em, I ball Everyday 'till till I fuckin' fall [Hook]